Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Philips donosi

Dočekaj sljedeću tekmu kao najdraži igrač i osvoji brijaći aparat

Raspored utakmica Lige prvaka ove sezone poprilično je gust, ali nemoj da takva bude i tvoja brada. Otkrij nam koji ti je igrač favorit kad su u pitanju frizure i uređene brade pa osvoji Philips brijaći aparat.

Galerija Električni aparat za mokro i suho brijanje, Philips Series 9000 Aparat za suho brijanje S1332/41 Philips Multigroomer - MG 5730/15 +1 Philips šišač - HC5650/15

Mnogo je igrača koji svojim izgledom nameću trendove ili neobičnim frizurama i bradama privlače pažnju. Od hrvatskih igrača to je svakako Marcelo Brozović koji svako malo promijeni svoj izgled i to gotovo nikad ne prođe bez komentara njegovih suigrača ili navijača.

Nedavno mu je Interov suigrač Romelu Lukaku rekao da s novom frizurom izgleda kao porno zvijezda. Plava boja kose koju je tad nosio sada je izrasla i postala prošlost, a Marcelo nam je pokazao nešto novo, ali već uobičajeno među nogometašima.

No nije Marcelo jedini Interov igrač s hrabrim stilskim izričajem. Kosa i brada Artura Vidala nikad ne razočaraju. Irokeza je postala njegov zaštitni znak, a mogli smo je vidjeti u više varijanti. S druge strane s bradom često voli eksperimentirati, no vidi se da je svaki potez brijača bio pažljivo isplaniran.

Čim se pojavio svojim imidžom oduševio je i Neymar. Tijekom godina vidjeli smo ga s izbjahanom kosom i nadignutom frizurom za koju su mnogi rekli da nalikuje na tadašnju Rihanninu frizuru. Obojao se on i u ružičasto, a jedno je vrijeme imao je i dredove. Za razliku od igrača koji nose bradu, Neymar je uglavnom obrijana lica. Ako želite održavati izgled kao on u tome vam može pomoći Philipsov brijaći aparat S9000 Prestige koji glatko podrezuje dlačice čak i kad je u pitanju sedmodnevna brada.

Miljenik žena svakako je Sergio Ramos pa stoga ne čudi da se u brijačnicama kao inspiracija pokazuje njegova slika. Početkom ljeta razočarao je fanove zapuštenim izgledom. Pustio je kosu, a i brada mu nikad nije bila duža.

Po svom osebujnom izgledu poznati su i francuski igrači Antoine Griezmann te Olivier Giroud. Od Griezmanna smo svašta naviknuli vidjeti, od brčića s dugom kosom, do obrijane brade i izblajhane kose, a ove su ga godine kamere na treningu ulovile i s pletenicama. Nešto muževniji izgled njeguje Olivier Giroud. Teško da bi ga itko prepoznao bez brkova i brade, iako mnogi će se složiti da mu i to dobro stoji.

NAGRADNI NATJEČAJ

Ako i vi želite promijeniti svoj trenutni izgled ili samo želite osvojiti Philipsov brijač S1332/41, multigroomer - MG 5730/15 ili šišač - HC5650/15, snimite kratki video u kojem nam opisujete tko je vaša inspiracija kada su u pitanju fizura i brada i zašto. Nije bitno želite li u svom izričaju biti hrabri poput navedenih igrača ili jednostavni poput nekih drugih, mi ćemo vas saslušati i tri najkreativnija nagraditi Philipsovim uređajima za mušku njegu te tri nagrađena videa objaviti u popratnom članku.

Nagradni natječaj traje od 22. do 28. prosinca 2020., a više informacija potraži u pravilima nagradnog natječaja.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom PHILIPS po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider