Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javljaju tamošnji mediji

Dobre vijesti za Dinamo: Grci ne znaju tko će u vrh napada, otpala prva opcija!

Nogometaši PAOK-a odradili su posljednji trening uoči polaska u Zagreb.

Ally Samatta (Foto: Afp)

Nogometaši grčkog PAOK odradili su posljednji trening uoči leta za Zagreb, gdje ih čeka Dinamo u osmini finala Konferencijske lige.

Prema informacijama iz Soluna, Razvan Lucescu na posljednjem treningu nije imao na raspolaganju tanzanijskog napadača Allyja Samattu i srpskog vratara Živka Živkovića, koji neće putovati na prvi ogled tih dviju momčadi.

Samata se bori s ozljedom koju je zadobio u prvenstvenoj utakmici protiv Lamije, a srpski vratar ima virozu.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti Ancelotti uhvaćen s prstima u medu: Tužiteljstvo traži pet godina zatvora za Don Carla! divider

Osim njih dvojice, Lucescu ima velikih problema s obranom. Grčki mediji nagađaju da će Rumunj biti bez stopera Troost-Ekonga i Michailidisa.

30-godišnji Nigerijac je stup obrane Solunjana, na tek nedavnom završenom AFCON-u proglašen je najboljim igračem turnira iako njegova Nigerija nije osvojila turnir.

Prema pisanju tamošnjih medija, stoperske pozicije trebali bi zauzeti Tomasz Kedziora i Konstantinos Koulierakis, dok bi u samom vrhu napada trebao istrčati Španjolac Brandon Thomas ili Austrijanac Thomas Murg.

Dodajmo da je Austrijanac postigao osam pogodaka ove sezone, ali u novoj kalendarskoj godini mrežu je zatresao samo jednom, i to protiv fenjeraša Volosa u visokoj gostujućoj pobjedi 1:5.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider