Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
plaćeni put i smještaj

Do ulaznica za finale Lige prvaka nikad lakše - Mastercard i Arena Centar vode te u Pariz

Finale Lige prvaka barem jednom u životu moraš gledati u živo.

Mastercard i Arena Centar (Foto: GOL.hr)

Mastercard i Arena Centar vode te na finale UEFA Champions League Final Paris 2022. Navrati u shopping u Arena Centar i Arena Park i do 2. svibnja plaćaj svojom Mastercard karticom. Svaki potrošeni iznos iznad 350 kn tvoja je prilika za sudjelovanje u nagradnoj igri, gdje možeš osvojiti dvije karte za finale UEFA Lige prvaka u Parizu, plaćeni put i smještaj. Budi dio neprocjenjivog doživljaja najvećeg europskog nogometnog natjecanja.

Finale Lige prvaka barem jednom u životu moraš gledati u živo.

Najveći sportski događaj godine održava se 28. svibnja u Parizu, a oči cijelog svijeta bit će usmjerene na dvoboj dvije najbolje europske nogometne momčadi. Utakmicu možeš gledati s tribina pariškog Stade de France, umjesto ispred televizora. Posljednje finale Lige prvaka u Francuskoj je igrano 2006. godine kada smo svjedočili pobjedi Barcelone nad Arsenalom. Ove godine borbu za titulu najboljeg među Manchester Cityjem, Liverpoolom, Villarrealom i Real Madridom gledajte s tribina pariške ljepotice. I ti možeš biti tamo, zato spoji ugodno s korisnim.

Mastercard i Arena Centar Mastercard i Arena Centar (Foto: GOL.hr)

Shopping u Arena Centru uz Mastercard

U trgovinama Arena Centra i Arena parka potraži sve za sebe i svoju obitelj uz top brendove na jednom mjestu. Plaćaj svojom Mastercard karticom i za svaki potrošeni iznos iznad 350 kuna možeš osvojiti dvije ulaznice za finale UEFA Lige prvaka u Parizu. Osim ulaznica plaćeni su i put i smještaj. Nagradna kutija nalazi se u prizemlju Arena Centra, a igramo se do 2. svibnja.

Više pročitajte OVDJE  
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider