Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
evo detalja

Dnevnik Nove TV doznaje: Završen je Brozovićev transfer, a Modrić im je pokvario najveći san

Stipe Antonijević doznaje da će Brozović u idućih pet do šest dana postati novi igrač Al Nassra, transfer ipak nije propao kako su pisali Talijani.

Iako su danas brojni mediji prenijeli informaciju talijanskog novinara Gianluce di Marzija da je transfer Marcela Brozovića iz Milanskog Intera u Al Nassr stopiran, Dnevnik Nove TV doznaje da u tome nema istine te da prelazak hrvatskog veznjaka u saudijski klub nije upitan. I ne samo to, naš Stipe Antonijević doznao je i da je najveća želja kluba Cristiana Ronalda bila ovog ljeta u Rijadu spojiti dvojac Brozović - Modrić.

Vijest da je Saudijski Al Nassr u posljednji trenutak smanjio odštetu Interu za Marcela Brozovića s 23 na 15 milijuna eura i tako ugrozio već dogovoren transfer, proširila se jutros poput munje svjetskim, pa tako i hrvatskim medijima.

No iz pouzdanih izvora doznali smo kako to nije istina, te da će stup veznog reda Vatrenih u idućih 5-6 dana i službeno postati suigrač Cristiana Ronalda. Većina uvjeta između Brozovića i Al Nassra već je dogovorena, pa tako i plaća koja je, doznajemo, značajno manja od spominjanih 33 milijuna eura na godinu.

No i dalje je riječ o basnoslovnoj cifri koju bi malo koji igrač mogao dobiti u Europi, pa će s te strane Epic Brozo biti itekako zadovoljan. Ostaje mu još za dogovoriti točnu dužinu ugovora i još neke manje stavke, kao i proći liječnički pregled i onda će i službeno moći put Rijada. Zajedno sa sportskim direktorom Al Nassra Goranom Vučevićem, koji je odigrao veliku ulogu u realizaciji ovog transfera.

Nikola Kalinić VIDEO Hajduk se oprostio od legende kluba i ljubimca navijača divider

Zanimljivo, upravo je u Riyadu Brozović dao i posljednju izjavu pred hrvatskim kamerama, i to uoči Svjetskog prvenstva u Kataru i generalke baš protiv Saudijske Arabije.

S čime bi osobno Marcelo Brozović bio zadovoljan na Svjetskom prvenstvu?

''Pa samo za jedno mjesto da budemo bolje plasirani nego na prošlom Svjetskom prvenstvu.''

Prognozer Broz bio je blizu, no to jedno mjesto razlike u plasmanu nažalost je otišlo u suprotnom smjeru. A mi smo iz našeg izvora doznali i u kojem su smjeru išli ovoljetni planovi Al Nassra.

Naime, najveća želja Žuto-plavih iz Riyada bila je Cristianu Ronaldu u vezu dovesti hrvatski dvojac Modrić – Brozović.

S kapetanom Vatrenih više su se puta sastali i bili su jedini saudijski klub koji je još od zime pregovarao s Lukom.

No Modrić je od prvog kontakta bio korektan i jasan – produljenje ugovora s Madridskim Realom bila je njegova primarna želja i čim je prije nekih mjesec dana isti dogovorio, zahvalio se Saudijcima i odbio basnoslovan ugovor. I tako spustio zastor na mogućnost da i klupsku svlačionicu dijeli sa Brozovićem, ali i za stepenicu podigao već ionako kultni status koji uživa u očima većine nogometnih zaljubljenika diljem svijeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider