Tenis
SPORTOVI
Tenis
gospodin nole

Đoković se jutros nakon svega oglasio na Facebooku: Spomenuo i detalj iz slavlja

Novak Đoković još je jednom dokazao kako je najbolji svjetski tenisač.

Galerija Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP)

Najbolji tenisač posljednjih nekoliko godina Novak Đoković novim je trijumfom u Wimbledonu pokazao kako nije daleko od toga da prestigne dva svoja najveća rivala i uđe u povijest možda i kao najbolji svih vremena.

Njegov epski povratak nakon dvije meč-lopte 38-godišnjeg Rogera Federera i pobjeda protiv legende sporta još jednom su dokazale svu veličinu srpskog tenisača. Bila je to, ne sumnjamo, najdraža pobjeda Đokovića u karijeri kojom je možda i okončao san velikog Federera o još jednom trijumfu na Grand Slamu.

Novak se jutros oglasio na društvenim mrežama porukom za sve navijače i sve teniske zaljubljenike diljem svijeta.

''Bio je to meč za vijeke vjekova. Meč koji ću doživotno pamtiti i prepričavati svojoj djeci. Vječna zahvalnost Nebesima što su mi dopustila da budem dio ovakvog spektakla. U ovom meču bilo je svega. Poštovanje Federeru na velikoj borbi'', napisao je Nole i nastavio:

Nole biranim riječima govorio o Hrvatskoj: "Svim sam srcem navijao za nju" Đoković i Čilić (Foto: AFP) Borna Ćorić i Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) +2 Novak Đoković slavi pobjedu na US Openu (Foto: AFP)

''Tenisko 'Putovanje' u posljednjih 12 mjeseci stvarno je bilo fascinantno. Vraćanje tenisu od ozljede, želja da se dostigne nivo tenisa koji bi mi dopustio da se natječem za najveće trofeje u tenisu. Vjera u sebe, upornost, posvećenost i velika podrška mojih bližnjih omogućili su mi da budem ovdje danas. Blagoslovljen sam i jako sam svjestan toga. ''

''Bilo je zadovoljstvo stvarati povijest na drevnim terenima Wimbledona i dijeliti teren ponovo s legendom našeg sporta. Nastavit ću sanjati da budem dio ovako nezaboravnih trenutaka u budućnosti'', napisao je Đoković te za kraj poručio:

''Uzgred, trava je bila ukusnija nego ikad.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider