Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima uspješnu karijeru

Djevojka Danija Olma puni naslovnice: Internetska zvijezda iza koje je burna prošlost

Dani Olmo sjajno igra u dresu njemačkog RB Leipziga ove sezone.

Dani Olmo i Laura Schmitt (Foto: Laura abla/Instagram)

Osim što sjajno igra u dresu RB Leipziga, Dani Olmo dospio je na naslovnice njemačkih medija zbog atraktivne djevojke Laure Schmitt iza koje je burna prošlost.

25-godišnja Laura, event menadžerica, model i internetska zvijezda, vrlo otvoreno priča o svom životu na društvenim mrežama. Ima troje braće i sestara, no roditelji su im se rano rastali. Nažalost, već u 11. godini života doživjela je veliku tragediju, očuh s kojim je odrasla poginuo je u teškoj prometnoj nesreći, piše Bild.

Također, otkrila je da iza sebe ima propali brak. Nakon što je prekinula s prvim partnerom, koji je završio u zatvoru, otišla je u Tursku za drugim partnerom s kojim se vjenčala nakon samo četiri mjeseca veze.

Laura Schmitt Laura Schmitt (Foto: Laura abla/Instagram)

Ljubav nije bila dugog vijeka, rastali su se nakon godinu dana, a još uvijek ima tetovažu s prvim slovom imena bivšeg supruga koju, kako kaže, trenutačno uklanja, piše njemački list. 

Nakon propalog braka odlučila je napraviti potpuni zaokret u životu, radila je kao konobarica i raznosila novine, a veliku slavu je doživjela na TikToku. Sada ima stotine tisuće pratitelja na raznim društvenim mrežama, a snima i novu sezonu svojeg uspješnog podcasta u SAD-u. 

Laura Schmitt Laura Schmitt (Foto: Laura abla/Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider