Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
zadimio u prijenosu uživo

Neočekivani obrat: Nakon šoka koji je srušio internet, otkrivena pozadina priče o "dječaku" s cigaretom

Kamere su tijekom prijenosa utakmice uhvatile dječaka taman dok je uvlačio dim. Postao je prava atrakcija, a zatim je uslijedio obrat.

\"Dječak\" s cigaretom (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

U tijeku je bila humanitarna utakmica Bursaspora i Fenerbahčea. Režiser je, što je normalna praksa, u jednom trenutku u prijenos ubacio kadrove publike.

A na tribinama – šok: kamera je ulovila navijača Bursaspora, na prvi pogled dječaka od možda 13-14 godina, kako uvlači dim cigarete. Ironično, cilj humanitarne akcije bio je, između ostaloga, skupiti novac za liječenje djece.

Neobična situacija učas se proširila internetom, a društvene mreže dobile su novi instant-hit. Ne kaže se bezveze u narodu da netko ''puši kao Turčin'', vjerojatno je prva asocijacija mnogima kada vide dječaka kako strastveno uvlači dim poput iskusnog pušača.

Saša Ćurčić, Savo Milošević, Darko Kovačević (Foto: Twitter) Srpski George Best otkrio detalje lude karijere: "Potrošio sam sav novac na žene, alkohol i brze aute" divider

Međutim, pojavila se i pozadina priče. Turci su se bacili u potragu za identitetom slučajne internetske zvijezde, a ispalo je da je ''dječak'' zapravo 36-godišnji muškarac neobično mladog izgleda. Dječak pored njega nije ni prijatelj ni školski kolega, nego – njegov sin. 

U svakom slučaju, ''dječaku'' prijeti i kazna zbog pušenja na mjestu na kojem je to zabranjeno. Tribine u Turskoj formalno spadaju u tu kategoriju, pa bi ga mogla sustići kazna od stotinjak kuna. Ako ga opale po džepu, ostaje mu utjeha da je njegov Bursaspor pobijedio Fener s 2:1.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider