Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe riječi

"Divim se Modriću": Kovačić otkrio čime ga je kapetan Vatrenih osvojio kad je bio dijete

Sutra od 21 sat Real Madrid i Chelsea igraju uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sutra od 21 sat nogometaši Real Madrida i Chelseaja igraju uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu, a nogometaši londonskog sastava hvataju zaostatak od dva pogotka.

Iako su doživjeli težak poraz na svom terenu (3:1), hrvatski nogometni reprezentativac u dresu Bluesa Mateo Kovačić vjeruje da još uvijek ima nade za prolaz u polufinale najelitnijeg europskog natjecanja.

"Nije to bilo naše najbolje izdanje i rezulat prve utakmice nije bio dobar, ali postoji nada, motivirani smo i dat ćemo sve od sebe", rekao je Kovačić na konferenciji za medije pa dodao: 

"Ima puno utakmica iz kojih mogu crpiti inspiraciju. Sjećam se kad sam s Real Madridom izgubio od Wolfsburga 2:0, a onda smo na Santiago Bernabeu pobijedili 3:0. Također, Chelsea je izgubio 3:1 od Napolija i vratio se. U nogometu uvijek ima iznenađenja".

Kovačić nahvalio Luku Modrića

Kovačić će sutra zaigrati protiv "kraljevskog kluba", ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića kojem se divi još od djetinjstiva, prenosi Mundo Deportivo.

"Teško ga je zaustaviti jer je fantastičan nogometaš. Divio sam mu se kao dijete jer je igrao za moju omiljenu momčad Dinamo Zagreb, a sad smo prijatelji. Sad mu se divim još više", rekao je Kovačić pa dodao:

gol expired VIDEO Real objavio kako Modrić trenira vanjsku, svi gledaju i upijaju znanje divider

"Uvijek je bio dobar kao sada. Zašto je toliko dobar? Voli nogomet i on je veliki profesionalac. Bilo ga je lijepo vidjeti prije nekoliko dana i zaigrati protiv njega. Uvijek mi je draže imati ga u momčadi, ali sutra ćemo pokušati pobijediti i proći u sljedeći krug", zaključio je veznjak Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider