Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Moguć scenarij

Direktor Zvezde poželio Dinamo u Ligi prvaka pa objasnio tenk: ''Arsenal ima top, koja je razlika?''

Drugu godinu zaredom srpski prvak Crvena zvezda igrat će u elitnom europskom natjecanju Ligi prvaka, a direktor kluba Zvezdan Terzić volio bi u skupini zaigrati s hrvatskim prvakom Dinamom.

Galerija Zvezdan Terzić (GOL.hr)

Crvena zvezda i Young Boysi su na Marakanu odigrali 1:1, a kako je prva utakmica završila 2:2, beogradski klub je prošao dalje zbog više golova u gostima.

Ždrijeb je na programu u četvrtak, a Terzić ima jednu specijalnu želju.

''Nemamo želje, ali bih volio da dobijemo Dinamo, samo da bismo pokazali na terenu tko je bolji. Mislim da je Zvezda najbolji i najveći klub u regiji. Sigurno je da bi taj meč izazvao predigre van terena koje nemaju veze sa sportom, a koje bih volio da izbjegnemo. No, mislim da navijači žele gledati najveće klubove i igrače, da vide spektakl - da vide Bayern, Juventus, Real... Narod je željan velikih utakmica'', izjavio je Terzić te se osvrnuo na pompu oko tenka:

''Mislim da je napravljena prevelika pompa oko te priče s tenkom. Pogotovo oni koji su imali negativnu konotaciju povodom tog pisanja. Tenk kao tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Zamislite, u grbu Arsenala imate top. Što da mi sad donesemo odluku te u grb umjesto zvijezde stavimo tenk? Koliko bi bilo zlonamjernih komentara. A Arsenal može imati top. Kakva je razlika između topa i tenka? Čuo sam se s ljudima iz Uefe oko toga i nisu tome pridali nikakvu važnost'', objasnio je direktor Zvezde.

Crvena zvezda je povela u 59. minuti preko Vukmanovića, a gosti su izjednačili autogolom Ben Nabouhanea u 82. minuti.

No, Zvezda je zadržala taj rezultat i pronaći će se u ždrijebu Lige prvaka, gdje će biti u četvrtoj jakosnoj skupini, dok će Dinamo biti u trećoj.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme Igrači Zvezde sa šljemovima Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Navijači Zvezde na tenku (Screenshot)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider