Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
diskriminacija s prodajom ulaznica?

Repovi nakon pobjede Hajduka u Koprivnici: Prijavljen pokušaj napada na suca i salve uvreda?

Sportski direktor Slaven Belupa navodno je pokušao fizički napasti glavnog suca utakmice protiv Hajduka - Frana Jovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon velikog preokreta Hajduka u Koprivnici protiv Slaven Belupa pojavila se informacija da je u tunelu nakon završetka susreta gotovo došlo do fizičkog obračuna. Navodno se direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović pokušao fizički obračunati s glavnim sucem utakmice Franom Jovićem, koji ga je potom, ponovno navodno, prijavio.

Glavni sudac utakmice imao je zapaženiju ulogu u susretu, jer je najprije možda prestrogo isključio igrača Hajduka koji je skrivio kazneni udarac, a potom je isključio i jednog igrača domaće momčadi, nakon čega je uslijedio preokret Hajduka.

Trener domaće momčadi Ivica Sertić nije mogao vjerovati što se dogodilo na travnjaku i što ga je dočekalo u svlačionici kada je u nju ušetao nakon poraza.

gol expired Gorica slavila u Puli i skočila na 4. mjesto, trenerski debi iz noćne more za Igora Cvitanovića divider

"Naša dobra prezentacija nije bila popraćena rezultatom. Ovo ne može biti zaslužena pobjeda Hajduka. Zaslužili smo barem bod, ako ne i sva tri. Ne želim komentirati stvari na koje nemam utjecaja, ali mi je teško kada poslije utakmice dođem u svlačionicu i vidim da 20 igrača plače, a da se jedan gospodin 90 minuta sa šeretskim osmijehom šetka po terenu. Tto je zaista frustrirajuće", rekao je nakon utakmice Sertić.

Jović je nakon isključenja Juranovića s Hajdukove klupe udaljio i pomoćnog trenera Gorana Rosandu zbog uvreda.

Recimo i da se uoči početka utakmice pojavila informacija da brojni navijači nisu puštani na tribinu. Kako prenosi Dalmatinski portal, ulazak na glavnu tribinu bio je omogućen samo osobama sa prebivalištem u 5 županija (Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Međimurskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj ili Virovitičko-podravskoj županiji), dok su ostali bili primorani ići na gostujuću tribinu.

gol expired Spektakularan preokret Hajduka u Koprivnici: Gubili do 88. i onda uzeli puni plijen! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider