Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav majstor

VIDEO Beljo zabio golčinu u Bundesligi: Protivnici su samo raširili ruke

Mladi hrvatski nogoemetaš Dion Drena Beljo zabio je treći pogodak za Augsburg.

Dion Beljo (Foto: Afp)

Mladi hrvatski nogometaš Dion Drena Beljo ponovno trese mreže u dresu njemačkog bundesligaša Augsburga.

U susretu 31. kola Bundeslige ugostili su društvo iz Berlina, Union za kojeg nastupa još jedan hrvatski nogometaš Josip Juranović. Nakon prvih 45 minuta rezultat je bio 0:0, ali domaćini su sjajno otvorili drugi dio.

Nakon samo osam minuta igre Vargas je sjajno pronašao Belju u sredini kaznenog prostora, koji iz jednog dodira posprema loptu u mrežu. Sve je iznenadio ovim potezom, a tribine su, dakako, eksplodirale od oduševljenja.

Andrej Kramarić VIDEO Kramarić lukavim potezom upisao svoj 10. pogodak u sezoni, vratar nije mogao sakriti frustraciju divider

Beljo je ove zime stigao u redove njemačkog bundesligaša iz Osijeka za odštetu od 3 milijuna eura, a u 15. nastupu stigao je do svog trećeg pogotka.

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao. Strijelac jedinog pogotka Beljo je igrao do 85. minute dvoboja, a Juranović je odigrao svih 90 minuta. David Čolina nije ulazio u igru za Augsburg.

Sosa poražen u derbiju začelja

Nogometaši Leipziga pobijedili su Freiburg 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Slovenac Kevin Kampl u 73. minuti.

Borussia Mönchengladbach također je upisala pobjedu na domaćem terenu svladavši Bochum 2:0. Strijelci za Borussiju bili su Jonas Hofmann u 35. i Lars Stindl u prvoj minuti sudačke nadoknade. 

U derbiju začelja Hertha na svom terenu bila bolja od Stuttgarta 2:1. Borna Sosa je odigrao svih 90 minuta za Stuttgart, a Filip Uremović za Herthu, koja je i dalje zadnja s 25 bodova, tri manje od Stuttgarta.

Pogodak mladog hrvatskog napadača možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider