Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PREUZEO I KAZNENE UDARCE

Dion Drena Beljo: "Da nisam uzeo devetku, to bi bio alibi! Spreman sam na odgovornost!

Dion Drena Beljo igrač je od kojeg će se ove sezone u dresu Bijelo-plavih jako puno očekivati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova devetka Osijeka za sezonu 2022./23. je Dion Drena Beljo, 20-godišnjak koji se vratio s posudbe u Istri, gdje je odradio odličnu sezonu. Tim putem, za službene kanala svog kluba odradio je razgovor u kojem je odmah prokomentirao sezonu koja je iza njega.

"Sezona u Istri bila je uspješna i pokazalo se to kao dobar potez. Iznimno sam zadovoljan, ali drago mi je da sam ponovno ovdje. Otišao sam praktički kao junior, a vraćam se kao polu-isprofiliran igrač s 15 golova u ligi. Svjestan sam da su velika očekivanja i siguran sam da se mogu nositi s njima. Vjerujem u sebe, nemam straha", rekao je Dion, koji je zadovoljan s početkom priprema, dodavši kako se u klubu vide visoke ambicije, što mu je također drago.

Devetka znači odgovornost

O tome što je dobio broj koji predstavlja glavnog strijelca, tj. pravi centarforski broj, također ima zanimljiv stav.

"Nikad nisam nosio devetku. Istina, igrao sam drugačije pozicije. Broj mi ne znači puno, ali svjestan sam da se to očekivalo od mene i da bi uzimanje nekog drugog broja izgledalo kao alibi. Preuzeo sam devetku i ono što dolazi s njom", objasnio je, dodavši kako je spremno preuzeo i ono što je Osijeku u prošloj sezoni bio veliki problem, izvođenje kaznenih udaraca:

"To je nešto što me prati. U Cibaliji sam bio kapetan i izvodio sam kaznene udarce pa mi nije bio problem preuzeti to i u Istri. Kao najboljem strijelcu ekipe je to došlo logičnim slijedom. Mislim da sam dobar u tome i to mogu pokazati u Osijeku."

Ne razmišlja o transferu

Mediji već tjednima pišu o velikom interesu za njega, no može se reći kako je on sam odbacio priče o eventualnom transferu. Svakako želi u Osijeku ponoviti sezonu kao u Istri, odnosno istu čak i nadmašiti.

"Želim ostati tu. Svjestan sam da ima puno interesa, ali nigdje ne žurim. Imam prostora za dodatno se razvijati i mislim da to mogu napraviti u Osijeku. Mogu napraviti još jednu odličnu sezonu, a onda ćemo vidjeti. Tu sam da radim i napredujem", zaključio je.

Cijeli razgovor s Dionom pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider