Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži se nasljednik

Šok-terapija u Osijeku: Meštrović stigao u grad i smijenio trenera!

Poraz od Lokomotive presudio je sad već bivšem treneru Osječana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dino Skender više nije trener Osijeka! Vijest je to koju je putem klupskog YouTube kanala plasirao predsjednik Osijeka Ivan Meštrović.

"Ja kao predsjednik moram povlačiti poteze koji su nekad popularni, nekad manje popularni. U razgovoru s njim on je zapravo sam inicirao da više ne bude trener prve momčadi Osijeka", izjavio je predsjednik osječkog prvoligaša.

"Čudna energija nam se počela vrtjeti u i oko kluba. Ove godine smo igrali 11 utakmica, u svim utakmicama smo nadigrali protivnika i statistički gledano i dojmom, ali nažalost rezultat u prvenstvu to ne ukazuje", istaknuo je Meštrović.

Samo četiri pobjede u 11 ovosezonskih utakmica

Osijek je odigrao devet utakmica u HNL-u i dvije u Europi, a u tim susretima ukupno je ostvario tek četiri pobjede. Ona jedina europska, u uzvratu drugog pretkola Europske lige, bila je Pirova pobjeda jer je CSKA Sofija prošao dalje boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Ono što je posebno zasmetalo Meštrovića jest mizeran bodovni učinak u domaćem prvenstvu gdje Osijek nakon devet kola (odigrali pet utakmica kod kuće, četiri u gostima) ima 13 bodova, uz svega tri pobjede, od kojih je posljednja ostvarena prije gotovo mjesec dana.

Idući tjedan bit će poznato ime Skenderova nasljednika, a Osječani u sedam dana koji slijede imaju dva ispita - utorak u sklopu šesnaestine finala Kupa gostuju kod Vuteks Sloge u Vukovaru, a iduće subote čeka ih novo prvenstveno gostovanje: susret sa Slaven Belupom u Koprivnici.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider