Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi problemi

Jakirović saznao koliko će biti bez braniča i hitno krenuo u lov na pojačanja

Dino Perić obavio je artroskopiju koljena i neće ga biti mjesec i pol, što će dodatno zakomplicirati Dinamovu situaciju u obrani.

Dino Perić (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Središnji branič Dinama Dino Perić podvrgnut je artroskopiji ozlijeđenog koljena i bude li oporavak tekao po planu, na travnjak će za najkasnije mjesec i pol dana.

Jose Boto Sportski direktor Osijeka o stanju u HNL-u: "Hajduk i Dinamo pobjeđuju na račun dresa, nama nedostaje taj mentalitet" divider

Riječ je o kozmetičkom zahvatu čišćenja odlomljenih komadića iz koljena koje su mu već duže vremena stvarale nelagodu, no Jakirović će bez obzira na to biti bez još jednog stopera na duže razdoblje.

Aut je i Boško Šutalo, a treći isključujući žuti protiv Gorice je dobio Kevin Theophile-Catherine. Jakirović će se protiv Lokomotive u sljedećem kolu osloniti na stoperski par Živković-Perković, a na klupi ima još i Bernauera.

Navijači Dinama na Maksimiru Hoće li se ostvariti nedosanjani san većine Dinamovih navijača? Dugo se o tome priča, ali... divider

Bude li potrebno, stopera može pokrpati i Ristovski, ali u tom slučaju ispraznio bi ozljedama ionako prorijeđeni desni bek. Tamo je trebao doći Koffi Kouao za ovakve situacije, međutim izdala su ga koljena zbog kojih je pao liječnički i Modri nisu bili spremni isplatiti milijunsku odštetu za falš robu.

Zato će Dinamo u potragu na inozemno tržište, vjerojatno po desnog beka, a nije isključeno ni da dovede novog stopera u završnici prijelaznog roka.

Štiglec namjerno dira loptu rukom VIDEO Dinamo oštećen za kazneni udarac: Pogledajte nevjerojatan potez igrača Gorice divider

Tablica HNL-a:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider