Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka o prvaku

Invazija BBB-a na Šubićevac: Dinamo dobio samo 638 ulaznica, ali tisuće ih se sprema u Šibenik

Šibenik će u nedjelju ugostiti Dinamo na Šubićevcu u 35. kolu Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo stigao je na korak od novog naslova, a može ga i matematički potvrditi u nedjelju na Šubićevcu protiv Šibenika u pretposljednjem kolu Prve HNL. Dobije li Dinamo, u posljednje kolo i derbi s Hajdukom ulazi turistički…

Romeo Jozak sa suradnicima i čelnicima Eintrachta na Waldstadionu u Franktfurtu Jozak otvoreno i žestoko za gol.hr o Mamiću i Bjelici te izboru novog trenera Dinama: "Modri trebaju pojačanja, Hajduk opasno nadire" divider

Stoga je jasan ogroman interes koji vlada za utakmicu na stadionu koji prima samo oko 3500 gledatelja. Modri su za taj susret dobili 638 ulaznica, ali to neće spriječiti Dinamove navijače u invaziji na "srce Dalmacije".

Samo u ponedjeljak stiglo više od 2000 upita

U klub je samo u ponedjeljak stiglo preko više od 2000 upita za ulaznice iz svih dijelova Lijepe naše, a mnogi se spremaju na put u Krešimirov grad čak i u slučaju da ne nabave taj vrijedan komadić papira.

gol expired Čačić: "Ovo je Dinamo kakvog želim gledati, ali prvenstvo još nije gotovo" divider

Šibenik je priopćio kako će na zapadnu tribinu pustiti u prodaju 2913 ulaznica, ali je dodao kako osobe s istaknutim obilježjima drugih navijačkih skupina neće moći ući. BBB-i će ulaznice moći kupiti na Dinamovu ticket pointu, a na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

Ulaznice za Dinamovu utakmicu godine u pretprodaji koštaju 100 kuna za sve tribine, ali na dan utakmice bit će 50 kuna skuplje.

 

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider