Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda

Čačić: "Ovo je Dinamo kakvog želim gledati, ali prvenstvo još nije gotovo"

Pobjedom protiv Osijeka nogometaši Dinama su došli na korak od obrane naslova prvaka Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvjerljivom pobjedom protiv Osijeka (3:0) u posljednjem susretu 34. kola Prve HNL na Maksimiru, nogometaši Dinama su došli na korak od obrane naslova prvaka Hrvatske.

Nakon susreta trener Modrih Ante Čačić stao je pred novinare i pohvalio predstavu svoje momčadi.

"Dinamo je izgledao onako kako ja želim, mirno i staloženo. Nismo previše toga dozvolili Osijeku. Zna se dogoditi da ona momčad koja ima igrača manje stvara više problema, ali s dva gola u drugom poluvremenu prelomili smo utakmicu. No prvenstvo nije gotovo, šest bodova je u igri", kazao je trener zagrebačkog sastava pa otkrio kako je "probudio" momčad.

Sjajan pogodak Mislava Oršića

"Pokušao sam im skinuti teret s leđa, opustiti ih. Moram spomenuti i eneriju u klubu i oko kluba. Navijači su nas nosili svih 90 minuta. Liga je hirovita cijele godine, nitko ne može unaprijed upisivati bodove. Sad svi očekuju tri boda, ali morat ćemo u Šibeniku puno toga napraviti za pobjedu", zaključio je Čaćić koji za gostovanje u Šibeniku neće moći računati na Josipa Mišića.

gol expired Bjelica je debelo podbacio, Hajduku ostaje nada da Šibenik može ponoviti Zadar: Može li Dinamo kiksati na Šubićevcu? divider

Ovom pobjedom zagrebački sastav je izbacio Osijek iz utrke za naslov prvaka, a Hajduku sada bježe četiri velika boda. Upišu li sva tri boda protiv Šibenika u 35. kolu Prve HNL, Dinamo će i matematički potvrditi obranu naslova prvaka.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider