Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uvode i novi projekt

Dinamov profesor najavio: ''Povećanje članova je važno, cilj je sustići brojku iz 1982. godine''

Tomislav Globan najavio je novi plan privlačenja članova u Dinamo.

Tomislav Globan (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Građanski nogometni klub Dinamo za vikend će ugostiti Osijek, vjerojatno opet pred punim tribinama. Danas je zagrebački klub pustio ulaznice u fizičku prodaju, preostalo je nešto mjesta na zapadu gore i sjeveru gore.

Uoči velikog, rekli bi, odlučujućeg susreta, Tomislav Globan održao je kratku press-konferenciju na kojoj je najavio ciljeve.

Lahoz i Ancelotti Najpoznatiji španjolski sudac o odluci u korist Reala: ''Ovo je najgora moguća stvar u suđenju!'' divider

''Dinamo danas ima oko 29 tisuća članova, a naš je cilj da do kraja godine dostigne brojku iz legendarne 1982., kad ih je bilo oko 42 tisuće", rekao je Tomislav Globan, predsjednik Dinamova odbora za članstvo.

Osvrnuo se na jačanje veza između građana Zagreba i Dinama, ali ne samo i Zagreba, već je Dinamu u cilju provoditi što više druženja širom Hrvatske. Tako je najavio i da će se održati Plava noć u Imotskom, iako je prvotno bila otkazana zbog prijetnji.

Projekt pod nazivom ''Dinamovo'' kreće od lipnja, prva zagrebačka četvrt u kojoj će se održati je Dubrava. Druženje s prvotimcima, radionice i malonogometni turniri za djecu čine okosnicu programa.

Na kraju je otkrio jednu od odluka IO-a, kojoj je cilj upravo povećanje članstva, ali koja bi mogla i podijeliti javnost i mišljenja Dinamovih navijača.

"Od nove sezone godišnje ulaznice moći će kupiti samo članovi kluba'', najavio je.

Joselu Procurila urnebesna objava Realova slučajnog junaka iz 2012. koja otkriva koliko voli klub divider

Je li Bayern oštećen protiv Reala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider