Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenadili su ga

Dinamov Japanac iznenadio izjavom: "Igrači Hajduka izgledali su kao da me žele ubiti"

Kaneko je Dinamovo otkriće sezone, a najviše pamti derbi s Hajdukom.

Takuro Kaneko i Marko Livaja (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Takuro Kaneko prošlog je ljeta stigao u Dinamo. Trebalo mu je da se privikne na Hrvatsku i HNL, bio je dosta pod pritiskom, no nakon privikavanja postao je jedan od najboljih igrača lige.

Puno je problema Kaneko zadavao i Hajduku, trenutačno najboljoj momčadi lige, a u intervjuu za japanski portal 1MM otkrio je neke detalje iz Dinama.

''Bilo mi je jasno da će Jakirović prije mene koristiti hrvatskog igrača, posebno jer me on nije ni doveo. Bilo je stvarno teško vrijeme, užasna tri mjeseca. Često nisam ni igrao na treningu, već sam trenirao s igračima s klupe. Nije bilo mjesta da pokažem koliko mogu. Bio sam jako razočaran svojim dolaskom u Europu'', rekao je Kaneko pa komentirao veliki derbi s Hajdukom.

Luka Modrić VIDEO Realova zvijezda gurnula Modrića u prvi plan: Na stadionu je odmah nastalo ludilo divider

Sjajnog Japanca iznenadili su igrači Hajduka.

''Stil nogometa potpuno je drukčiji od japanske lige, tehnika i dodavanja. Svi hrvatski igrači viši su od mene i imaju izvrsne fizičke mogućnosti. Grubost je nevjerojatna. Posebno je čudna atmosfera bila protiv Hajduka, to baš i nije bila nogometna utakmica. Užasno. Ogroman pritisak osjećam, kao da idu na mene u stilu 'ubit ću te'. Ne samo Hajduk. I mi želimo pojesti svaku momčad. U derbiju protiv Hajduka imao sam osjećaj da im nije cilj doći do lopte, ali zabavno mi je driblati suparnike koji me idu srušiti.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider