Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže novo pojačanje

Dinamo želi dovesti novog vratara: Bacili su oko na Labrovića i kapetana Hajduka?

Dinamo ima dva vratara, Ivana Nevistića i Danijela Zagorca.

Nediljko Labrović (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Dinamo nastavlja lov na pojačanja. Jučer do ponoći predstavili su tri najavljena igrača i prijavili ih za Konferencijsku ligu, no neće stati na tome.

Žele dovesti novog vratara koji bi trebao zaoštriti konkurenciju među vratnicama, a u tom slučaju pucaju dosta visoko. Bacili su Modri oko na Nediljka Labrovića, sjajnog vratara Rijeke za kojeg su navodno ponudili 2 milijuna eura odštete, no s Rujevice je stigla odbijenica.

Riječani ipak traže veći iznos i postotak od sljedeće prodaje, a i nije im tolika sila. Zaradili su pristojan novac na transferu Matije Frigana, a i ne žele se tek tako odreći svog vratara pred sam istek prijelaznog roka.

Juniori Dinama Juniori Dinama saznali protivnika u Ligi prvaka: Na Maksimir stiže prvak Turske divider

Modri nisu posve odustali od Labrovića, no zainteresirani su i za neka druga imena. Na radaru im se tako našao Ivica Ivušić koji brani za ciparski Pafos, ali i Lovre Kalinić, vratar Hajduka koji se vraća nakon teške ozljede, tvrdi Germanijak.

Teško je uopće vjerovati da bi Hajdukov kapetan pristao na takvo što, a još jedno ime koje se pojavilo na Dinamovom radaru jest ono Dinka Horkaša. Radi se o vrataru koji je svojevremeno raskinuo ugovor s Modrima i otišao u redove bugarskog prvoligaša Lokomotiv Plovdiva.

Tko god stigao na Maksimir, neće moći igrati Konferencijsku ligu, rok za prijavu je istekao jučer u ponoć, no zato bi mogao biti pojačanje u lovu na titulu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider