Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće mercato

Dinamo pronašao igrača za najkritičniju poziciju u momčadi, ali nešto se pita i Ruse

Ruski mediji navode da je Dinamo zainteresiran za usluge Marija Mitaja.

Mario Mitaj (Foto: Afp)

Dinamo već dugo luta na poziciji lijevog beka, gotovo od Marina Leovca nije bilo prave opcije na toj poziciji. Uskakali su razni igrači, od stopera, zadnjih veznih, doveden je ljetos i Ukrajinac Mihajličenko, ali i on se pokazao kao promašaj.

Jakirović u posljednje vrijeme najviše koristi Maura Perkovića na lijevom beku, ali njegov napadački arsenal izgleda itekako tanko protiv jačih protivnika. Tako su se Modri bacili u potragu za bekom, a prema navođenju ruskih medija, odluka je pala na albanskog reprezentativca Marija Mitaja.

Aleksander Čeferin i Zoran Milanović Sportsko-božićni intervju predsjednika Milanovića: "Nemamo pristojan stadion, a nismo siromašna država" divider

Mitaj je standardan reprezentativac Albanije i igrač ruskog Lokomotiva iz Moskve, a Rusi tvrde da ga čelnici kluba ne planiraju pustiti ove zime u Dinamo.

Mitaj je prošlo ljeto preselio iz AEK-a u Moskvu za tri milijuna eura, a Transfermarkt ga trenutno procjenjuje na milijun i pol eura. 20-godišnjak ima i 10 nastupa za A vrstu Albanije gdje je prva opcija na poziciji lijevog beka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider