Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okončana transfer-sapunica

Dinamo usporedio novo pojačanje s legendom kluba: "Evo me napokon u najdražem dresu"

Luka Stojković potpisao je dugogodišnji ugovor s Dinamom.

Luka Stojković (Foto: GNK Dinamo/Instagram)

Konačno je okončana transfer-sapunica hrvatskog nogometa. Luka Stojković i službeno je postao novi igrač Dinama.

Već se neko vrijeme pisalo da je na pragu dolaska u Maksimirsku 128, prošlog vikenda stigla je informacija o uspješno odrađenom liječničkom pregledu, a onda je zaigrao u početnom sastavu Lokomotive na Rujevici protiv Rijeke?

To je mnoge neugodno iznenadilo, pomislili su da se dogodila neka nova zavrzlama, no dva dana kasnije stigla je sretna vijest za navijače Dinama.

Talentirani nogometaš priključio se momčadi Sergeja Jakirovića, koji je dobio pojačanje uoči važnog europskog ogleda protiv Sparte Prag koji se igra ovog četvrtka na Maksimiru od 20 sati.

Usporedili ga s legendom kluba

Hrvatski prvak novo je pojačanje usporedio s klupskom legendom Markom Mlinarićem: 

"Stojkovićeve nogometne odlike na trenutke podsjećaju i na ikonu maksimirskog kluba Marka Mlinarića: počeo je na lijevom krilu, potom uskočio u sredinu i preuzeo ulogu ‘fantasista‘, silovito bi pucao lijevom nogom, a odmah nakon toga i desnom, kornere bi izvodio lijevom, potom i desnom.

Velimir Zajec VIDEO Velimir Zajec: "Jakirović je otimačina koja neće dobro završiti. Dinamo je mala anarhija" divider

Tako je igrao Mlinarić, a slične je pokrete u svojoj dosadašnjoj mladoj karijeri pokazao i Stojković, koji bi, kako vjeruju i navijači i nogometni stručnjaci, svojim talentom mogao slijediti put slavnog prethodnika", stoji na službenoj stranici Dinama.

Stojković ne skriva oduševljenje

Stojković je pak oduševljen dolaskom u redove hrvatskog prvaka:

"Napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo, ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj već smatram i da sam napravio jedan veliki korak naprijed u svojoj karijeri.

Luka Ivanušec i Bruno Petković Još jedan Vatreni napušta Maksimir: Evo koliko će Dinamo zaraditi divider

Još kao dječak dok sam nosio Dinamov dres na igralištima, osjećao sam se nevjerojatno ponosno i privilegirano. Danas kada mogu vidjeti svoje prezime na tom svetom dresu, prođu me trnci", zaključio je Stojković.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider