Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Egzotika

Dinamo u potrazi za pojačanjima: Pronašli rješenje za lijevog beka u SAD-u?!

Dinamo se spominje kao potencijalni novi poslodavac Kaia Wagnera.

Kai Wagner (Foto: Afp)

Dinamova igračka križaljka još nije riješena, a znamo da najviše problema imaju baš na lijevom beku kojeg trenutno pokriva Robert Ljubičić, ali jasno se vidi da mu to nije prirodna pozicija. Petar Bočkaj je očigledno van forme, a Dinamo se bacio u skautiranje i izgleda da su pronašli zanimljivog igrača.

gol expired Nakon odluke Dinama o prodaji ulaznica za derbi s Hajdukom, navijači stali u red divider

Radi se od 25-godišnjem Nijemcu, Kaiu Wagneru koji nastupa za Philadelphiu Union u MLS-u. Karijeru je započeo u Ulmu gdje je prošao sve mlađe kategorije, a nastupao je još i za drugu momčad Schalkea 04 kao i za Wurzburger Kickerse prije nego što se 2019. godine otisnuo u SAD.

Prema Transfermarktu vrijedi 3 milijuna eura, a da se radi o ozbiljnom igraču govori i interes Benfice kao i premierligaša Leedsa.

Ove sezone je u redovima Philadelphije nastupio 24 puta, a upisao je i pet asistencija.

Ovako će izgledati obnovljeni stadion Villarreala Hajdukov suparnik u velikoj euforiji: Pogledajte kakav prelijep stadion grade za siću i gdje će dočekati Bijele divider

Egzotično zvuči saznanje da je Dinamo zainteresiran igrača iz Amerike, no tržište se mijenja, kao i skautske službe koje danas operiraju širom svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider