Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Invazija na Sevillu

Španjolski mediji hvale Dinamo: Euforični hrvatski prvak gazi sve pred sobom i stiže s 1700 navijača

Sevillin rival u Europskoj ligi zna samo za pobjede od velikog trijumfa protiv West Hama u prosincu i bodrit će ih rijeka gostujućih navijača na Sanzhez Pizjuanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Seville i Dinama u Europa ligi trebala je biti šetnja za španjolskog predstavnika, međutim kako se primiče prvi sučev zvižduk tamošnja javnost sve se više boji dinamike u kojoj ovi klubovi ulaze u međusobne okršaje.

gol expired Kopić: "Nećemo mi trčati za Rakitićem po cijelom terenu, Dinamo ne ide na izlet" divider

"Više od dva mjeseca Dinamo ne zna ni zašto drugo osim za pobjede. Hrvatska momčad lider je prvenstva i poslije pobjede protiv West Hama zna isključivo za pobjede“, konstatira autor teksta u Asu i dodaje kako forma nije jedini plus Modrima.

"Trenutačna forma nije jedini razlog euforije za hrvatski klub, također trebalo bi ih pratiti oko 1,700 navijača, neobična i dosta velika posjeta za ovu fazu natjecanja. Već danas, par dana uoči utakmice može se primijetiti Dinamove navijače po ulicama Seville.“

gol expired Europski okršaj Dinama i Seville sudit će Talijan kojem su Vatreni ostali u dobrom pamćenju divider

To nije jedini razlog što su Španjolci skeptični prema svom predstavniku jer se Andalužani suočavaju i s gomilom problema s kadrom. Uz suspendiranog Joana Jordana i nekoliko otprije ozlijeđenih igrača sumnja se na novi proboj koronavirusa u svlačionici Seville, a to bi značilo da Martial, Rakitić i Corona, koji jučer nisu trenirali, neće igrati u četvrtak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider