Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pripremama u Turskoj

Dinamo remizirao protiv Ukrajinaca, debitiralo novo pojačanje!

Nakon niza od četiri utakmice bez poraza na pripremama u Turskoj, Dinamo je protiv ukrajinske Zorje Luhansk upisao još jedan remi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo i Zorja odigrali su 2:2 na pripremama u turskom Beleku, a pogotke za ''modre'' postigli su Hodžić i Machado.

Trener Ivajlo Petev utakmicu je započeo u sljedećem sastavu: Livaković, Pivarić, Matel, Lešković, Sigali, Pavičić, Knežević, Fiolić, Machado, Šitum i Hodžić.

Već nakon par minuta ''modri'' su imali dobru priliku kada je pokušaj Pavičića na prazan gol netko od igrača Zorje glavom izbio izvan terena, a propuštenu priliku za pogodak protivnik iz Ukrajine kaznio je u desetoj minuti. Lipartia je ušao po lijevoj strani u kazneni prostor vratio u sredinu za Petriaka koji je s nekih deset metara zatresao mrežu Dinama za 1:0.

U 35. minuti utakmcie Dinamo je uspio izjednačiti, a pogodak je solo akcijom s nekih 18 metara postigao Hodžić. Imali su ''modri'' još prilika nakon izjednačenja, pokušao je Knežević odbijenu glavom poslati u gol u 40. minuti, ali mreža Zorje ipak se nije zatresla. Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao.

U nastavku susreta Dinamo je nastavio nizati prilike i tražiti šansu za vodstvo. U 55. minuti Hodžić je sjajno pronašao Machada koji trese mrežu Zorje za 2:1. Nekoliko minuta kasnije prekršaj na igraču Zorje u kaznenom prostoru i kazneni udarac za ukrajinsku momčad, a s bijele točke za 2:2 precizan je bio Forster.

U drugom dijelu po prvi put u dresu Dinama zaigrao je Marcos Guilherme koji je bio rastrčan i pokazao nekoliko dobrih poteza u pola sata igre.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider