Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vodili 3:0 nakon 11 minuta i stali

Zekićev Šerif bio na pragu senzacionalnog preokreta, no Dinamo ipak putuje u Gruziju!

Momčad Zorana Zekića bila je na pragu senzacionalnog preokreta u uzvratnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Saburtalo Tbilisi bit će suparnik Dinama u susretu 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nakon pobjede 3:0 u prvoj utakmici u gostima Saburtalo je nakon prvih 11 minuta uzvrata, pred svojim navijačima, gubio 3:0, no u konačnici je zabio pogodak i održao svoju mrežu netaknutom za prolaz dalje.

Latifi je zabio već u 3. minuti, Margvelašvili autogolom povisio na 2:0 u 8. minuti, a onda je Tambe na asistenciju Gabrijela Bobana zabio treći gol nakon samo 10 minuta igre u prvom poluvremenu.

Domaćin je bio u šoku, prosuo je svu prednost iz prve utakmice do koje je ionako stigao sasvim iznenađujuće, no Zekićev Šerif to nije znao kapitalizirati.

Nakon trećeg gola Saburtalo se trgnuo i do kraja poluvremena dva puta opasno prijetio. Zaprijetio je i početkom nastavka, da bi u 59. Rolović zabio gol koji je domaćinu osigurao prolaz.

Ni nakon tog gola Šerif nije uspio napraviti ništa konkretno, a onda je stigao crveni karton slovenskom igraču Mateju Palčiću.

Nakon toga je gruzijski sastav mirno kontrolirao nastavak susreta i do kraja održao svoju mrežu netaknutom.

Prvu utakmicu Dinamo igra u gostima, a ona je na rasporedu 23. ili 24. srpnja, odnosno već idućeg tjedna. Uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider