Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači oduševljeni

Dinamo predstavio nove dresove za iduću sezonu: "Nestao" treći dres, ništa više osim plave boje

Dinamo je uoči posljednjeg kola Prve HNL predstavio dresove za novu sezonu.

Novi dresovi Dinama (Foto: GNK Dinamo)

Galerija

Hrvatski nogometni prvak Dinamo predstavio je dresove s kojima će nastupati u novoj sezoni. U jednom od njih debitirat će u petak protiv Varaždina, a potom će u njima, točnije tri različite nijanse, nastupati cijele iduće sezone.

Mike Tyson Mike Tyson dogovorio povratnički meč i to protiv apsolutne boksačke legende!

"Nastavak suradnje s Dinamom adidas je odlučio obilježiti onime po čemu je Dinamo najpoznatiji, a to je plava boja. Sva tri dresa ove godine dolaze u različitim nijansama plave boje s novim, osvježenim dizajnom za domaći, gostujući i europski dres. I sva tri sadrže novu AEROREADY tehnologiju koja apsorbira vlagu i pomaže igračima da se osjećaju ugodno, spremno i svježe. Dodatna posebnost novog Dinamovog gostujućeg dresa je u tome što je on napravljen od reciklirane plastike i to kroz adidasovo partnerstvo s “Parley for the Oceans“ projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu Dinamovog gostujućeg dresa dolazi tako od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima", stoji na klupskoj stranici Dinama.

Lampard i Klopp se rukuju Eksplodirao nakon poraza od Liverpoola: "Osvojio si prvenstvo, ali ne moraš zato biti bahat"

"Igrači Dinama su oduševljeni udobnošću i dizajnom novih dresova, a znatiželjni su i navijači. Već je i prodaja dresova 'na slijepo', koja je započela prošle subote, izazvala veliki interes.

U Dinamu kažu da ih veseli nastavak suradnje s adidasom i u novoj sezoni te ističu da su iznimno zadovoljni modernim dizajnom novih garnitura dresa za koje je inspiracija bila legendarna plava boja zagrebačkog kluba. Dosadašnji adidasovi dresovi izazvali su veliko zanimanje i potražnju Dinamovih navijača, pa su u klubu uvjereni da će se jednaki ili bolji rezultat ponoviti i s novom kolekcijom", zaključak je vijesti hrvatskog prvaka.

Zlatko Dalić (Foto: AFP) Vijest kojoj su se hrvatski navijači nadali: Zlatko Dalić ostaje izbornik do SP-a u Kataru!

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati