Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za DTSM

Modri posvetili priopćenje udruzi "članova Dinama": Na vašu žalost sportska inspekcija nije pronašla ništa

Modri su se pohvalili rezultatima nadzora sportske inspekcije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo samo nekoliko sati uoči svoje premijere u ovoj sezoni HT Prve lige protiv Slaven Belupa na svojoj stranici objavio priopćenje koje se odnosi prvenstveno na udrugu "Dinamo to smo mi", iako ju nije konkretno naveo i priopćio kako je nadzor sportske inspekcije završio. Prenosimo ga cijelog.

"Obavještavamo navijače i članove kluba da je GNK Dinamo u posljednjih nekoliko mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije, na temelju podnesene prijave o navodnim nepravilnostima u ustroju i poslovanju kluba. Prema temama nadzora, zaključujemo da su podnositelji predstavnici udruge "članova Dinama", koja već više godina maltretira javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama, nastojeći pod svaku cijenu destabilizirati Dinamo."

gol expired Dinamov trener najavio sezonu: Imamo slatke brige, ali ćemo morati malo rezati kadar divider

"Na njihovu žalost, jučer je završeno postupanje sportske inspekcije te provedenim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu. Ako ovom zaključku pridodamo lako provjerljivu činjenicu da je Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o udrugama, onda je sasvim jasno da je još jedan pokušaj ugrožavanja Dinamovog pobjedničkog puta neslavno završio."

"Pozivamo sve navijače Dinama da se okrenu sportskim izazovima i postavljenim ciljevima koji su ispred momčadi u novoj natjecateljskoj sezoni te da budu iskrena i prava podrška igračima na putu prema novim pobjedama, trofejima i uspjesima na domaćem i europskom planu," objavio je Dinamo

gol expired Počinje nova sezona HNL-a: Dinamo veliki favorit! Mogu li Osijek, Hajduk i Rijeka ugroziti Modre? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider