Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolnica na kraju grada

Napadač Dinama hitno prebačen bolnicu: Modri u problemima uoči Šahtara

Kulenović je nezgodno doskočio na desnu nogu poslije jednog duela te je morao biti zamijenjen...

Galerija Sandro Kulenović (Photo: Igor Kralj/PIXSEL) Sandro Kulenović (Photo: Igor Kralj/PIXSEL) Sandro Kulenović (Photo: Igor Kralj/PIXSEL) +3 Sandro Kulenović (Photo: Igor Kralj/PIXSEL)

Napadač Dinamo Sandro Kulenović teže se ozlijedio na jučerašnjoj prvoligaškoj utakmici s Goricom.

Modri su na gostovanju slavili s 4:2. Hat-trick je postigao Mislav Oršić, kojeg je u 66. minuti zamijenio upravo 19-godišnji napadač, koji je krajem kolovoza stigao u Maksimir iz varšavske Legije.

Hrvati u NBA sezoni 2019./2020. (Foto: AFP/GOL.hr) Rekordan broj Hrvata u NBA-u i sezona prekretnice za mnoge od njih divider

Tri minute nakon što je ušao u igru, Kulenović je nezgodno doskočio na desnu nogu poslije jednog duela te je morao biti zamijenjen. Kolima Hitne pomoći odvezen je u bolnicu.

Prema prvim informacijama, Kulenoviću je pukla metatarzalna kost. To znači da ga čeka dva do tri mjeseca oporavka od ozljede. Kulenović bi se trebao vratiti na travnjak početkom proljetnog dijela sezone.

Cormier moli Miočića za treću borbu Cormier i Miočić se susreli na UFC eventu u Bostonu: DC u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku divider

Kulenović je četvrti ozlijeđeni Dinamov igrač u kratkom vremenu. Uoči važnog gostovanja u Harkivu protiv Šahtara u Ligi prvaka, probleme s ozljedama imaju Arijan Ademi, Bruno Petković i Domagoj Livaković, koji se ozlijedio na treningu u četvrtak i nije mogao braniti protiv Gorice.

Petković i Livaković trebali bi biti spremni za okršaj sa Šahtarom, dok je Ademijeva situacija nešto kompliciranija i pitanje je hoće li biti u sastavu.

Angel Di Maria (Foto: AFP) PSG na krilima Di Marije slavio protiv Nice: Sjajan gol Argentinca! divider

Trener Dinama Nenad Bjelica uspio je odmoriti neke igrače uoči važnog susreta u 3. kolu Lige prvaka.

Osim ozlijeđenih igrača, u sastavu nije bilo ni Kévina Théophilea-Catherinea, Petra Stojanovića i Danija Olma. U samoj završnici susreta, u 90. minuti, stoper Dinama Dino Perić zaradio je crveni karton.


Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider