Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tajming nije mogao biti gori

Dinamo uoči Benfice ostao bez kapetana Ademija, upitan i nastup Hajrovića

Dinamo je za oglede s Benficom ostao bez kapetana Arijana Ademija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako doznajemo iz izvora bliskim klubu, Dinamo je za obje utakmice osmine finala Europske lige protiv Benfice ostao bez kapetana Arijana Ademija, koji mora biti podvrgnut operaciji trbušnog zida. Upitan je i nastup Izeta Hajrovića, koji pak ima problema s tetivom.

Ademi će biti podvrgnut operaciji i izbivat će s travnjaka tri tjedna, što znači da će sigurno propustiti obje utakmice. S Hajrovićem je situacija pak drugačija.

On se s upalom tetive mučio i uoči utakmice protiv Viktorije Plzen, ali je u konačnici ipak zaigrao i bio sjajan. Prema posljednjim informacijama njegove su šanse da zaigra polovične, a sve će biti jasnije u sljedećih 48 sati kada se vidi hoće li se upala smiriti.

Nakon što je Dinamo u prvoj utakmici europskog proljeća izbacio Viktoriju Plzen, novi suparnik bit će ipak dosta teži. Benfica je slavni portugalski klub koji se s Portom bori za naslov prvaka u prvenstvu, a u Europi ima ambiciju koja seže možda čak i do finala Europske lige.

Prva utakmica na rasporedu je idući četvrtak, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Lisabonu.

Ulaznice za Dinamo - Benfica u prodaji su od srijede, a na dan utakmice, ako ih ostane, bit će nešto skuplje. Zasad su prodane sve tribine osim sjeverne.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider