Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasmijani i opušteni

Dinamo odradio posljednji trening: Sjajna atmosfera, Modri uvjereni u prolaz!

Momčad Dinama odradila je posljednjih trening u Maksimiru uoči uzvratne utakmice s Viktorijom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je na glavnom maksimirskom travnjaku odradio posljednji trening uoči okršaja s Viktorijom iz Plzena u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige.

Na treningu su se pojavile sve raspoložive snage Modrih, a među njima i Mario Gavranović te Damian Kadzior, koji su prvu utakmicu propustili zbog problema s ozljedama i nisu bili u konkurenciji za utakmicu sa Slaven Belupom u prošlom kolu HNL-a.

Trener Dinama Nenad Bjelica na press-konferenciji nije želio otkriti hoće li njih dvojica biti među kandidatima za sutrašnju utakmicu, ali pretpostavlja se da će poljski veznjak biti na klupi, dok će Gavranović najvjerojatnije utakmicu pratiti s tribina.

Što se tiče sastava udarne momčadi, jedina prava nepoznanica je pozicija desnog beka. Bjelica je potvrdio da konkuriraju trojica igrača - Sadegh Moharrami, Mario Šitum i Amir Rrahmani – ali i da se još nije odlučio te će to napraviti u posljednjih trenutak, onako po osjećaju, iz stomaka.

Čini se da je atmosfera u momčadi odlična. Igrači Dinama izgledali su na treningu prilično opušteno, ali ujedno i odlučno. Vidjeli smo da se igrači smiju i zezaju, no svi redom ostavljali su dojam kako znaju da ih čeka težak posao. Listom potvrđuju da su sigurni u sebe, svjesni su snage protivnika, ali svojih mogućnosti.

Modri su uvjereni da mogu pobijediti Čehe i proći dalje. Uzdaju se i u bučnu podršku navijača koji bi ih trebali odnijeti do pobjede. Atmosfera na stadion zacijelo će biti sjajna. Prema službenim podacima, prodano je 27 000 ulaznica. Vrijeme bi trebalo biti idealno za veliki nogometni spektakl. Sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, a predvečer i umjereno oblačno. Taman kako treba.

Vrata stadiona se otvaraju u 17 sati, utakmica počinje u 18;55. U Dinamu apeliraju na navijače da što prije uđu na tribine kako bi izbjegli čekanja u redu za ulazak na stadion. Preporučuje se korištenje javnog gradskog ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

Dinamo je u suradnji s taxi Cammeom osigurao da sve vožnje istim taksijem koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 20%. Popust vrijedi od 16:30 do 19:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider