Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za kritičnu poziciju

Dinamo pronašao prvo pojačanje na sjeveru Europe: "Prva ponuda već je stigla"

Dinamo navodno želi lijevog beka Djurgardena Samuela Dahla.

Samuel Dahl (Foto: Profimedia)

Hrvatski prvak Dinamo pronašao je pojačanje koje bi trebao zaoštriti konkurenciju na kritičnoj poziciji, riječ je o lijevom beku švedskog Djurgardena Samuelu Dahlu.

Tvrdi tamošnji portal Sportbladet, "Modri su već adresirali inicijalnu ponudu."

Svadbena svečanost Hajdukove nutricionistice Hajdukova nutricionistica se udala, a torta je bila - Dinamov stadion: Uslijedilo je neugodno iznenađenje divider

Dahl je samo godinu dana u aktualnom klubu, ali po dolasku iz Orebroa ljetos strelovito je napredovao. U siječnju su ga željeli iz Rennesa, Švedi tad nisu htjeli prodati, međutim prošlotjednim pozivom u reprezentaciju skočio je interes za njega.

Transfermarkt, koji tvrdi da za ovaj posao zasad ima oko 20 posto šanse ga cijeni na 1.5 milijuna eura i plavi vjerojatno neće plaćati previše preko tog iznosa, međutim pregovori su tek započeli.

Mahir Emreli Dinamo se rješava viška? Prvi igrač napušta Maksimir ovo ljeto divider

Pristane li novi švedski reprezentativac, trebao bi dugoročno riješiti lani problematičnu poziciju, koju je Jakirović krpao Perkovićem, nešto malo Ogiwarom, a u zadnje vrijeme otkako je u sustavu 3-5-2 Gabrielom Vidovićem.

Ovaj zadnji igrao je prilično dobro u tom modelu, međutim nije naviknut na obrambene zadaće i Jakir vjerojatno želi nekog sličnijeg profila Pierrea Gabriela, koji bi dao konkurencije japanskom beku.

Sergej Jakirović FOTO Jakirović se počastio tetovažom na kraju uspješne sezone s Dinamom divider

Perković, koji može biti alternativa, sad će vjerojatno češće biti korišten kao stoper.

Jasno, realizira li se posao s Dahlom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider