Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko će ih zamijeniti?

Dinamo nakon AEK-a u velikom problemu? Dvojac sigurno odlazi, a moguće i svi Vatreni

Dinamo je u situaciji da može u nekoliko dana ostati bez svih reprezentativaca Hrvatske.

Galerija Igor Bišćan Bruno Petković Bruno Petković +9 Bruno Petković i Rokas Pukstas

Igrači Dinama uvijek su na meti brojnih europskih klubova i nije tajna da su neki na izlaznim vratima.

Luka Ivanušec, Bruno Petković, Dominik Livaković i Josip Šutalo glavne su zvijezde kluba, ipak se radi o članovima jedne od najboljih reprezentacija današnjice.

O njihovim odlascima najviše se govori, a danas su nizozemski i turski mediji objavili zanimljive detalje. Naime, Luka Ivanušec i Bruno Petković broje zadnje dane na Maksimiru i navodno odlaze odmah nakon AEK-a.

Ivanušec ide za desetak milijuna eura u Feyenoord, a Petković će kod Bjelice u Trabzonspor.

Livaković i Šutalo također odlaze?

Strani mediji tvrde da su obećali Dinamu ostati pomoći protiv AEK-a, a onda će napustiti klub i Modri bi mogli ostati bez dvojice jako važnih igrača.

Transfer Luke Ivanušeca gotova je stvar, čak je njegov odlazak spomenuo i Igor Bišćan koji sada mora pronaći idealne zamjene za napadački dvojac.

No pravo je pitanje što će biti s Livakovićem i Šutalom. Sportski direktor Ajaxa prije nekoliko je dana viđen na Maksimiru, došao je dogovoriti transfer Josipa Šutala, no izgleda da od toga neće biti ništa jer Dinamo traži puno više.

No Ajax je klub koji Šutala itekako može platiti pa je i dalje sve moguće. Lako moguće da bi Dinamo u nekoliko dana mogao ostati bez četvorice reprezentativaca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider