Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Astronomska globa, ali...

Dinamo zbog ispada BBB-a drastično dobio po džepu, izbjegli zatvaranje tribina

Dinamo je kažnjen sa 100.000 kuna zbog ponašanja Bad Blue Boysa na derbiju s Hajdukom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 36. kola HT Prve lige.

Jedini klub koji je kažnjen zbog ponašanja njegovih navijača u posljednjem kolu prvenstva je Dinamo.

Objašnjenje prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo kažnjen je sa 100.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Hajduk. Pripadnici navijačke skupine BBB, smješteni na sjevernoj tribini, tijekom utakmice su do 70. minute zapalili ukupno 36 baklji, od kojih je 11 bačeno na tartan stazu. U 70. minuti počela je bakljada na sjevernoj tribini prilikom koje su bačena dva topovska udara te izuzetno velik broj baklji, najmanje 50, od kojih je najmanje 15 bačeno na tartan stazu i najmanje 11 u teren za igru. Zbog velikog dima, točan broj nije bilo moguće utvrditi, a zbog svega navedenoga nastupio je prekid igre od 70 do 80. minute. U 101. minuti dogodilo se utrčavanje jednog navijača u teren."

U Maksimirskoj 128 mogu biti sretni ovakvim raspletom budući da je utakmica bila prekinuta čak 10 minuta. Da su dobili jednu utakmicu bez gledatelja, onda bi morali ili Superkup (9. srpnja Dinamo - Hajduk) ili prvu domaću prvenstvenu utakmicu nove sezone igrati iza zatvorenih vrata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider