Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRVO POJAČANJE

Dinamo ugovorom potvrdio i službeno predstavio francuskog stopera

Maxime Bernauer i službeno je potvrđen kao novi član zagrebačkog Dinama.

Maxime Bernauer (Foto: GNK Dinamo)

24-godišnji francuski stoper i dosadašnji član Paris FC-a, Maxime Bernauer, novi je član Dinama.

Ovaj polivalentni obrambeni igrač danas je potpisao ugovor s plavima te je za službene stranice kluba izrazio zadovoljstvo dolaskom.

"Doista sam jako sretan i počašćen da sam došao u ovaj klub. Marko Marić pričao mi je da je ovo idealna sredina za mene i moje igračke kvalitete i da ću se ovdje moći iskazati. Mislim da je to sjajna priča i stvarno sam sretan. Imam visoke ambicije i cilj mi je biti sve bolji svakog dana", rekao je, dodavši zahvalu Marku Mariću, ali i igraču kojeg bi trebao zamijeniti, Kevine Theophileu Catherineu:

"Puno su mi pomogli i Marić i Theophile. Od samog sam početka pričao s Marićem, objasnio mi je svaki detalj oko kluba, shvatio sam da imamo istu viziju i razumijevanje nogometa. Razgovarao sam i s Theophileom, odvojio je jako puno vremena da mi objasni sve o klubu i gradu i to je samo potvrdilo moja razmišljanja da je doista najbolje za mene da dođem u Dinamo. Theophile mi je ispričao još neke detalje o životu u Zagrebu i odmah mi je bilo jasno da je ovo idealna sredina za mene."

Maxime je prošle sezone odigrao 35 utakmica za Paris FC, u drugoj francuskoj ligi. Njegova momčad završila je na sedmom mjestu.

Inače, njegov matični klub je Rennes, ali tamo nije došao do seniorske momčadi, nego je prvo zaigrao za Concarneau, a onda i Le Mans.

On je prvo Dinamovo pojačanje za iduću sezone, a nema nikakve sumnje da će ih biti još.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider