Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavljene nepogode

Dinamo izdao važno upozorenje za navijače: "Obratite pažnju na vremensku prognozu"

U velikom otvaranju nove sezone Supersport HNL-a u prvom kolu na Maksimiru sastaju se Dinamo i Hajduk.

Bad Blue Boysi (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Novu sezonu HNL-a otvorit će Vječnim derbijem Dinamo i Hajduk, samo šest dana nakon finala Superkupa u kojemu je Dinamo slavio minimalnim rezultatom. Ta utakmica igrala se na velikoj vrućini pa je sudac u svakom poluvremenu momčadi slao na minutu odmora kako bi se osvježile.

Ova pak utakmica imati će drugačije uvjete. Naime, oko početka same utakmice Zagreb bi trebalo pogoditi nevrijeme, stoga su u Dinamu upozorili sve gledatelje koji dolaze na utakmicu o predmetima s kojima će moći ući na stadion kako bi se zaštitili od kiše.

Ivica Tucak Tucak najavio dvoboj protiv Crne Gore: "Čeka nas teška utakmica, ali znamo njihove mane" divider

“Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, električne cigarete i ostala elektronska oprema, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može utjecati na sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Zabranjen je unos ruksaka, putnih torbi i sličnog. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.“, stoji na službenoj stranici Dinama.

Iz kluba su također savjetovali sve gledatelje da obrate pažnju na vremensku prognozu te da što češće provjeravaju svoje mobilne aplikacije u vezi s mogućim padalinama.

“Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.“, dodali su iz zagrebačkog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider