Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plavi na vrhu

Dinamo i Hajduk bez pobjednika u juniorskom derbiju, Modri zadržali veliku prednost na ljestvici

Juniorska verzija najvećeg hrvatskog derbija završila je bez pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki su derbi ove nedjelje odigrali juniori Dinama i Hajduka. Prvenstvena utakmica 10. kola odigrana u Zagrebu završila je bez pobjednika (1-1).

Poveo je Dinamo već u 10. minuti. Matej Mamić je lijepo probio desnu stranu te je uputio udarac, a vrlo loše je reagirao vratar Hajduka Silić kojem je lopta ispala iz ruku i završila u mreži.

Dinamo - Istra 1961 VIDEO Šok na Maksimiru! Istra pet minuta bila na pragu povijesne pobjede u Zagrebu, ali Perić spasio bod Dinamu divider

No, do kraja poluvremena Hajduk se vratio. Splićani su kreirali lijepu akciju koju je u 37. minuti okončao Marko Brkljača koji je iz blizine pogodio za 1-1.

U nastavku dvoboja svaka je momčad imala po jednu dobru šansu, ali je završilo s tih 1-1. Dinamo se tako na vrhu ljestvice juniorskog prvenstva izjednačio s Lokomotivom (po 26 bodova). Dinamo ima osam pobjeda i dva remija. Gorica je treća, a juniori Hajduka, koji nastupaju u juniorskoj Ligi prvaka, na četvrtom mjestu i imaju osam bodova manje od Dinama i Lokomotive. No, Splićani su odigrali i dvije utakmice manje od vodećeg dvojca.

Juniorsko prvenstvo, 10. kolo:

Dinamo - Hajduk 1-1 (Mamić 10 / Brkljača 37)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider