Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
modri u pomlađenom sastavu

Gorica pobijedila Dinamo u prijateljskom susretu: Lider prvenstva izgubio na Maksimiru

Dinamo je odigrao dvije pripremne utakmice u dva dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj pripremnoj utakmici pred nastavak Prve HNL nogometaši Gorice su na stadionu u Maksimiru svladali domaći Dinamo s 3:1 (1:1).

Dinamo je poveo golom Majera (20), a prije odlaska na odmor poravnao je Suk (39). U nastavku su Ndiaye (61) i Golubickas (79) odveli Goricu do prednosti od 3:1 da bi Ćuže (83) ublažio poraz Dinama koji je u ovoj utakmici igrao u pomlađenom sastavu jer je u petak također na Maksimiru igrao i protiv Osijeka.

Posljednja utakmica u HNL-u prije prekida zbog pandemije koronavirusa odigrana je još 8. ožujka kada je Rijeka svladala Hajduk sa 2:0, a prvenstvo će se nastaviti susretima 27. kola za dva tjedna, dok će sezona u Hrvatskoj krenuti sljedećeg vikenda dvobojima polufinala Kupa.

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

U subotu 30. svibnja igrat će Slaven Belupo - Lokomotiva, a u nedjelju 31. svibnja Rijeka - Osijek.

Hajduk i Inter iz Zaprešića svoj će susret 27. kola igrati 5. lipnja, slijede susreti Slaven Belupo - Gorica i Varaždin - Dinamo 6. lipnja te Istra 1961 - Rijeka i Lokomotiva - Osijek 7. lipnja.

Deset kola prije kraja prvenstva vodeći Dinamo ima 65 bodova, 18 više od druge Rijeke. Slijede Lokomotiva sa 46 i hajduk sa 45 bodova, dok su u borbi za ostanak Istra 1961 sa 19 te Inter i Varaždin sa po 17 bodova.

gol expired Tek mu je 27, a najbolji dani odavno su prošli: Njemačkoj donio svjetsko zlato, a sada ostaje bez kluba divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider