Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE NEŠTO POZNAT

VIDEO Dinamo dogovorio braniča iz francuske 2. lige čiji je potez nedavno bio pravi hit

Maxime Bernauer prvo je ime koje je Dinamo naciljao za novu sezonu.

Maxime Bernauer (Foto: Screenshot)

Da ne dovodi samo Hajduk igrače iz druge francuske lige, pokazuje nam i financijski puno moćniji hrvatski prvak Dinamo.

Nakon Yassinea Benrahoua, koji se pokazao kao pun pogodak uprave Hajduka, u SuperSport HNL stiže Maxime Bernauer, 24-godišnji branič koji igra za drugoligaša Paris FC.

Sportske novosti pišu kako je transfer već dogovoren nakon što je pariški klub prihvatio 1,3 milijuna eura tešku ponudu s Maksimira. Cijena će se popeti ako se ostvare i neki bonusi.

Ima 24 godine, pozicija mu je desni bočni

Maxime Bernauer slovi kao jedan od najboljih igrača drugoligaša Parisa, igrao je neke utakmice za mlađe reprezentacije Francuske, a cijena mu je na Transfermarktu bila ispod milijun eura. Nikad nije zaigrao u Ligue 1.

S obzirom kako je njegova pozicija na desnom beku, nije jasno ima li Bišćan neke druge planove za Stefana Ristovskog ili će mu Francuz biti zamjena. Ili pak ima plan gurnuti novog igrača na zadnjeg veznog jer je tu poziciju također dosad igrao.

Prije tjedan dana je njegov potez bio hit na društvenim mrežama kada se sjajno okrenuo s loptom te potom dugom loptom pronašao suigrača što je na kraju ispala atraktivna asistencija za pogodak.

Ovih dana se nagađa i mogućem dolasku Tonija Fruka, koji je igrao na posudbi u Gorici. Dinamo bi ga doveo iz Fiorentine u kojoj su odustali od njega.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider