Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se remont

Senzacionalan povratak ''luđaka'' u Premierligu? Klub ima ambicije ući u top šest

Everton bi mogao povući iznenađujući potez i vratiti napadača Atletico Madrida Diega Costu u Premierligu, piše Daily Mail.

Diego Costa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik Evertona Farhad Moshiri volio bi vidjeti svoj klub u borbi za top šest momčadi Premierlige i zbog toga je spreman na senzacionalni potez, koji bi vratio Diega Costu na Otok.

Costa je bio blizu potpisa za Everton 2017. godine, ali se tada odlučio vratiti u svoj bivši klub Atletico Madrid. Međutim, španjolski napadač se mučio s ponavljanjem forme iz najboljih dana u Chelseaju te je postigao samo 11 golova u 42 odigrane utakmice.

Atletico je usred remonta momčadi nakon velikog dolaska Joaoa Felixa te odlazak Antoinea Griezmanna i Lucasa Hernandeza, a Diego Simeone bi bio spreman prodati Costu za pravu cijenu.

Everton također želi preusmjeriti brojne igrače, uključujući Mo Bešića, Yannicka Bolasiea, Kevina Mirallasa, Oumara Niassea i Cenka Tosuna.

Ambicije momčadi s Goodison Parka su ozbiljne, ali za ući u top šest neće samo trebati dovesti dobra pojačanja, nego i odigrati sjajnu sezonu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider