Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Druga avantura na Čizmi

Di Marzio: Tudor radi na raskidu ugovora s Juveom, uskoro sjeda na klupu kluba iz Serie A

Bivši trener Hajduka mogao bi ponovo samostalno sjesti na klupu talijanskog prvoligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni talijanski stručnjak za nogometno tržište Gianluca Di Marzio objavio je kako je Igor Tudor najizgledniji kandidat za klupu Verone. Talijanski prvoligaš se definitivno oprostio od donedavnog šefa struke, Eusebija Di Francesca i sad je u potrazi za novim.

To bi trebao biti bivši Hajdukov trener još je pod ugovorom s Juventusom, u kojem je radio kao pomoćnik otpuštenom bivšem treneru Andrei Pirlu, ali Di Marzio javlja kako je u procesu raskida ugovora sa Starom damom.

Potpis u sljedećih nekoliko sati

Kad i službeno dobije papire od Juvea, morat će dogovoriti detalje s Veronom. Njegov mogući budući poslodavac je u teškoj situaciji jer poslije uvodna tri kola nove sezone ima toliko poraza. Kap koja je prelila čašu u Di Francescovom slučaju bio je poraz od Bologne, a žuto-plavi su odabrali Tušu kao sjajnog čovjeka za izlazak iz krize.

Već su razmišljali o njemu prošlo ljeto, međutim on je odabrao slijediti Pirla na klupu svog bivšeg kluba. Sad je izgleda konačno sve spremno za njegov odlazak u Veronu.

Ugovorne detalje s bivšim i budućim klubom trebao bi definirati u sljedećih nekoliko sati te uskoro započeti svoju drugu samostalnu avanturu u Italiji, poslije one s Udineseom prije nekoliko godina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider