Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio status

Odbio igrati za BiH, a sada preko interneta traži novi klub: "Hoće li me netko potpisati?"

Dennis Salanović karijeru je započeo u Atletico Madridu, a kratko je nastupao i za Istru 1961.

Dennis Salanović u plavom dresu (Foto: Afp)

Dennis Salanović nekad je slovio za velikog talenta kojem su predviđali blistavu nogometnu karijeru. Igrao je za mlađe selekcije Atletico Madrida, ali nije se najbolje snašao na prijelazu iz juniorskog u seniorski nogomet.

Okušao se i u hrvatskom nogometu igrajući za Istru 1961, ali u Puli se zadržao tek godinu dana. Brzo je preselio u Švicarsku gdje je nosio dres nekolicine klubova, a svakako je najzvučnije ime Thuna koji posljednje tri godine igra u drugoj ligi.

U međuvremenu je dobio poziv izabrane vrste Bosne i Hercegovine, ali Salanović se zahvalio na pozivu i odlučio nastupati za reprezentaciju Lihtenštajna zbog velike konkurencije na svojoj poziciji. 

Odbio poziv iz BiH, igra za Lihtenštajn

Svjestan je kako bi teško dobio pravu priliku u A-vrsti.

"Zna se da je Bosna i Hercegovina u mom srcu, smatram je domovinom, tako će ostati dok sam živ", kazao je Salanović u razgovoru za Sportsport.ba.

Posljednjih godinu dana Salanović je igrao u Ouluou koji pak nije produžio suradnju s njim, ali njemu se ne ide iz Finske. Tako je odlučio potražiti novi klub kratkim statusom na društvenim mrežama:

"Volio bih ostati u Finskoj. Hoće li me netko potpisati?", upitao je Salanović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider