Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi ludi transferi

Dašak optimizma za ranjenu Barcu: Dvije zvijezde pakiraju kofere?

Barcelona dobiva pozitivne signale iz Engleske i Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sezone u kojoj je osvojen tek Kup kralja i koja je usprkos čudesnom prolasku PSG-a i velikoj pobjedi u El Clasicu u Madridu završila neslavno, za Barcelonu nema kraja lošim vijestima. Posljednja se zvala Neymar, a od nje se Blaugrana i njezini navijači još uvijek oporavljaju.

''Painkilleri'' su jasno određeni. To sigurno nije Paulinho koji je za 40 milijuna eura stigao iz Kine i za kojeg Valverde tvrdi da Barca nema takvog igrača u veznom redu. Tablete protiv bolova su Coutinho i Dembele.

Brazilac se navodno ozlijedio pa nije u konkurenciji u Liverpoolu, a Mundo Deportivo tvrdi kako Coutinho više ne želi igrati za Redse, koji pak ne žele čuti za transfer. Na Anfieldu znaju da im ni 100 milijuna eura ne znači puno kad već godinama ne mogu privući veliko ime zbog slabe momčadi i nekonkurentnosti u Ligi prvaka. Zato je jedan od uvjeta navodno dolazak Ivana Rakitića.

Iz Brazilčeva tabora pa tvrde kako Coutinho ništa ne duguje Liverpoolu u koji je stigao prije četiri i pol godine. Zov Barce ipak je korak više u njegovoj karijeri i smatra kako je ovo pravo vrijeme za transfer života. Na opći užas Jurgena Kloppa koji se, istina, ipak malo pripremio za ovakav scenarij transferom Salaha iz Rome.

Dembele mijenja Neymara

Njemački Bild pita se odlazi li Ousmane Dembele iz Dortmunda donoseći fotografije na kojima francuski nogometaš i njegova obitelj pune automobil koferima. Mladi Francuz želi u Barcu, baš kao i Coutinho, ali Borussia ne spušta cijenu od nevjerojatnih 150 milijuna eura.

Transfer Neymara i vjerojatno Mbappea pomaknuli su granice pa tako mediji nagađaju kako bi Barca mogla za Dembelea dati čak 130 milijuna eura! Rok je za transfer 26. kolovoza, nakon čega Nijemci više ne žele razgovarati o transferu.

Da se veliki transfer uistinu sprema, dao je naslutiti bivši francuski nogometaš Olivier Dacourt koji danas radi za Canal+. Na Instagramu je stavio fotografiju na kojoj su on i mladi Dembele, a poruka ''sretno u budućnosti'' navukla je osmijeh na lice navijača Barcelone.

Neymar je otišao, no dolazak jednog od igrača kojem se predviđa da bude svjetski broj 1 te Phillipea Coutinha, mogao bi dijelom zacijeliti rane Barcelone.
 

 

Good luck for the Future @o.dembele7

Objavu dijeli Olivier Dacourt (@dacourtolivier)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider