Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dejan si je dao oduška

Lovren predvodio Liverpoolovu ludnicu u svlačionici: "Mrš! Fokus! Finaleeeeee"

Dejan Lovren bio je najaktivniji u Liverpoolovoj proslavi ulaska u finale Lige prvaka.

Galerija Dejan Lovren u svlačionici (Screenshot) Virgil van Dijk i Dejan Lovren (Foto: AFP) Dejan Lovren u svlačionici (Screenshot) +2 Slavlje Lovrena i suigrača (Foto: AFP)

Nogometaši Liverpoola izborili su u srijedu navečer svoje osmo finale u najelitnijem klupskom natjecanju, nakon što su s ukupnih 7:6 izbacili Romu. Talijanski sastav je slavio u uzvratu s 4:2, ali su Redsi prošli dalje zahvaljujući 5:2 pobjedi iz prve utakmice.

Prvo je to finale Lige prvaka za romu nakon čak 11 godina čekanja, pa i ne čudi da je slavlje u svlačionici momčadi Jurgena Kloppa bila prava ludnica. Nju je predvodio Dejan Lovren, koji se uključio uživo preko Instagram profila i emitirao oko minutu i pol slavlja iz svlačionice.

Videa su objavili i drugi igrači poput Firmina, Salaha, Alberta Morena, no u svima se barem nakratko naš reprezentativac Lovren pojavljivao. U jednom je trenutku imitirao pretpostavljamo nekog od trenera, što je Mo Salaha nasmijalo do suza.

Dejan Lovren u svlačionici (Screenshot) Dejan Lovren u svlačionici (Screenshot)

 

"Mrš! Mrš! Nemoj se smijati. Fokus! Mrš", izgovarao je Lovren.

Dejan je pjevao, urlao, hodao sa šalom Liverpoola oko vrata i dao si oduška nakon veličanstvenog uspjeha unatoč svim silnim kritikama kojima je bio izložen od strane analitičara i navijača. Podsjetimo, upravo su njega mnogi izdvojili kao najslabiju kariku Liverpoola, no trener Jurgen Klopp ima puno povjerenje u svog stopera.

Finale Lige prvaka igra se 26. svibnja u Kijevu, a suparnik Liverpoolu bit će branitelj naslova - madridski Real!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider