Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a sada - Manchester City

Lovren nakon još jedne velike partije: "Učili smo iz prošlih sezona, sada je vrijeme za rezultat"

Dejan Lovren još je jednom dao veliki obol novoj velikoj pobjedi Liverpoola.

Dejan Lovren zabija pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dejan Lovren odigrao je važnu ulogu u novoj velikoj pobjedi Liverpoola u utrci za naslov prvaka Engleske. Redsi su s visokih 5:1 pregazili Arsenal na Anfieldu i najbližem pratitelju Tottenhamu pobjegli na devet bodova, iako Manchester City u nedjelju može smanjiti zaostatak na sedam nakon što odigra svoju utakmicu 20. kola.

Lovren je u prošlom kolu zabio pogodak, a sada je izborio jedanaesterac kojim je Firmino kompletirao svoj hat-trick.

Redsi 28 godina čekaju na naslov prvaka

"Teško je bilo odigrati još jednu utakmicu u samo tri dana. Očekivali smo tešku utakmicu, ali opet smo pokazali mirnoću i iskustvo. Odigrali smo fantastično. Posebno mi je drago zbog Firmina koji je ponovno pokazao svoju klasu. Sve nam trenutno ide u korist. Imamo nekoliko dana za odmorit se, a onda Manchester City", rekao je Lovren nakon utakmice za Sport Klub.

Do kraja je još 18 kola, odnosno u igri su još velika 54 boda. Hrvatski reprezentativac je svjestan da je kraj i naslov prvaka o kojem sanja Liverpool već nestvarnih 28 godina još jako, jako daleko.

"Volio bi da je već četvrti mjesec, ali ovako je besmisleno govoriti o naslovu. Trenutno smo koncentrirani na nas, idemo iz utakmice u utakmicu, znamo da je još jako puno bodova u igri. Bitno je da smo svi zdravi i da ovim tempom nastavimo gaziti protivnike. Naučili smo iz proteklih par sezona nešto i sada je vrijeme da nešto napravimo."

"Imam onaj osjećaj u trbuhu, kao s reprezentacijom u Rusiji"

U nekoliko posljednjih sezona Liverpool je pokazivao da ima igru za najveće domete, ali bi uvijek nešto nedostajalo.

"Trener je od prvog dana počeo slagati svoju ekipu. Ne može se rezultat dogoditi preko noći. Uzeo je igrače koje je htio i sve je sjelo na svoje mjesto. Ja isto imam dobar osjećaj u trbuhu, kao što sam imao s reprezentacijom. Nadamo se pozivitnom do kraja sezone."

Otkako se vratio na travnjak i u prvu postavu Liverpoola Lovren igra sjajan nogomet i zajedno s Virgilom van Dijkom čvrsto drži posljednju liniju Redsa.

"Trebalo mi je malo vremena da dobijem na samopouzdanju. Sada je opet sve na svojem mjestu, dobro se osjećam i nemoj više ne dolaziti na utakmice pa ću možda i još više golova zabijati", rekao je u šali Lovren novinaru Sport Kluba Nevenu Cvijanoviću.

Cijeli intervju s Dejanom Lovrenom nakon utakmice protiv Arsenala pogledajte OVDJE.

Konjuh uoči dugoočekivanog povratka za Novu TV: "Želim biti zdrava i uživati u tenisu" Ana Konjuh za Dnevnik Nove TV Antonio Veić Ana Konjuh +2 Ana Konjuh

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider