Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za 25 milijuna funti

Transfer-dilema u Liverpoolu: Lovren na izlaznim vratima i četiri igrača koji bi ga mogli zamijeniti

Hrvatski stoper Dejan Lovren mogao bi ovo ljeto napustiti Liverpool nakon što se pojavile glasine o preseljenju u Italiju.

Dejan Lovren (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon vrlo produktivne sezone, Liverpool se nadao da će imati mirno ljeto bez većih promjena u ekipi, ali čini se da ipak neće biti tako. Redsi navodno žele jednog lijevog beka i napadača kako bi dodatno pojačao momčad, ali nisu isključeni ni odlasci.

Nedavno su se pojavile glasine oko potencijalnog transfera Dejana Lovrena u Milan. Talijani su navodno spremni izdvojiti 25 milijuna funti za hrvatskog braniča, iako postoje i legitimni argumenti da ga se zadrži na Anfieldu.

Međutim, Lovren će idući mjesec napuniti 30 godina i ima smisla prodati ga ako dođe prava ponuda. Također, on je jedan od igrača s najvećim primanjima, unatoč tome što je prošle sezone startao u samo 11 premierligaških utakmica.

Zvonimir Boban (Foto: AFP) Službena potvrda: Zvonimir Boban napušta Fifu i vraća se u Milan! divider

Lovren ima još dvije godine ugovora, i uz spomenute stvari, njegova vrijednost bi mogla padati. Iz poslovne perspektive, ako 25 milijuna funti zadovoljava Liverpool, ima smisla da ga se proda. U takvom scenariju Jürgen Klopp bi ostao na tri centralna braniča za nadolazeću sezonu, ali već se spominju neka nova imena.

Po onome što pišu Liverpool Echo, kao potencijalna zamjena spominju se 18-godišnji William Saliba iz St. Etiennea, nadareni Timo Baumgartl iz Stuttgarta, 20-godišnji talent iz Leipziga Dayot Upamecano i Eintrachtov 19-godišnji Evan N'Dicka.

Riječ je o igračima koji su tek u dolasku i mogu postati investicija za sljedećih deset godina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider