Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika je želja engleza

Slavlje u Napulju se nastavlja, predsjednik poručio: ''On ostaje, ne puštamo ga bez obzira na ponude''

Napoli je osvojio Scudetto nakon 33 godine, a predsjednik De Laurentiis želi zadržati ekipu na okupu i dogodine.

Napoli (Foto: Afp)

Napoli je osvojio Scudetto nakon dugih 33 godina čekanja. Čekali su Napolitanci ovaj trenutak, klub je u ove 33 godine prošao sito i rešeto, od nižih rangova talijanskog nogometa, financijskih problema, brojnih pehova, ali na kraju se isplatilo čekati.

Joško Gvardiol Gvardiol se ozlijedio, a klub se samo kratko oglasio: Ima li razloga za brigu? divider

Erupcija podno Vezuva jedino se može usporediti s atmosferom u drugim mediteranskim gradovima koji žive za nogomet, a ulje na vatru dodao je ekstravagantni predsjednik Napolija koji je živio za ovaj trenutak od kada je preuzeo klub 2004. godine kada su bili na koljenima.

Popularni Kvaradona i Osimhen najzaslužniji su duo za osvajanje Serie A, Nigerijac je u 27 prvenstvenih nastupa upisao čak 22 pogotka čime je postao najtraženija roba na tržištu napadača.

De Laurentiis odmah je poslao poruku koju su navijači željeli čuti.

''Neću prodati Osimhena ovog ljeta, ni pod kojim okolnostima! Ne želim ga pustiti, ostaje ovdje. Već sam aktivirao opciju produženja ugovora Luciana Spallettija za sljedeću sezonu, ostaje trenirati prvu momčad'', odlučno je poručio stvoritelj današnjeg Napolija.

Gorica - Slaven Belupo Gorica osvojila važan bod u borbi za ostanak, ali bit će napeto do kraja divider

Potvrdio je De Laurentiis da će i Kvaradona ostaje, za njega spremaju novi, poboljšani ugovor. Gruzijac prema sadašnjem ugovoru zarađuje ''samo'' 1,2 milijuna eura te je ugovorno vezan do 2027. godine, a očekuje se da će mu plaća biti barem poduplana, ako ne i više.

Osimhena brojni bi premierligaški željeli vidjeti u svojim redovima, a navodno su spremni izdvojiti i više od 100 milijuna eura za mladog Nigerijca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider