Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte pogodak

VIDEO Kakav debi Čoline: Trebale su mu samo 34 sekunde za prvi gol u Bundesligi!

David Čolina postigao je svoj prvi pogodak za Augsburg.

Slavlje Augsburga (Foto: Afp)

Borussija Dortmund i Augsburg sastali su se u 16. kolu Bundeslige, a domaćin je slavio u pravoj golijadi s 4:3.

Gostujući Augsburg dobro je poznat našoj javnosti posljednjih tjedana nakon što su doveli dva mlada perspektivna Hrvata.

gol expired Juranović službeno predstavljen u novom klubu: ''Ostvario sam san, igrati ću u jednoj od najboljih liga svijeta'' divider

Prvo je u Bavarsku sletio napadač Osijeka Dion Drena Beljo, a nedugo zatim stigao je David Čolina iz Hajduka. Proljetni dio Bundeslige krenuo je ovaj vikend, a odmah po dolasku u Augsburg naši mladići dobili su minute.

Beljo je krenuo u početnom sastavu te je na travnjaku bio do 76. minute dvoboja, a baš je tada Čolina ušao u igru pri rezultatu 3:2 za domaću Borussiju.

Slavlje Augsburga VIDEO Hrvati oduševili u debiju: Beljo ukrao loptu i lucidnim proigravanjem upisao asistenciju divider

Čolina se upisao u povijesne statistike

Tek što je zakoračio na travnjak, Čolina se u manje od jedne minute, točnije 34 sekunde, upisao u listu strijelaca, njegov suigrač je pogodio okvir gola, a David je sjajno ispratio akciju i mirno pogodio za 3:3.

Otkad statistička agencija Opta prati Bundesligu, manje je za gol u debiju trebalo samo Milošu Jojiću koji je 2014. zabio za Borussiju nakon svega 14 sekundi.

Pogodak možete pogledati OVDJE.

Nažalost, sreća Augsburga nije dugo potrajala, već je u sljedećem napadu Reyna vratio vodstvo Dortmundu i zabio za konačnih 4:3.

Par se prepustio strastima VIDEO Par se prepustio strastima uz stazu na reliju Monte Carlo, a oko njih navijači divider

Dodajmo da je i Beljo imao zapažen debi u dresu Bavaraca, asistirao je u 40. minuti Maieru za 1:1. Ukrao je loptu u kutu te potom uposlio Mairea koji se sjurio prema golu domaćina i zabio za izjednačenje.

Beljinu asistenciju pogledajte OVDJE.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider