Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajne vijesti

Velški nogometni reprezentativac objavio da je pobijedio rak

Brooks je za reprezentaciju Walesa odigrao 21 utakmicu, a za Bournemouth 90 od 2018. kada mu se priključio iz Sheffield Uniteda.

David Brooks i Gareth Bale (Foto: Afp)

Veznjak reprezentacije Walesa i engleskog drugoligaša Bournemoutha David Brooks je u utorak objavio da više ne boluje od raka, gotovo sedam mjeseci nakon što mu je dijagnosticiran Hodgkinov limfom.

Brooksu, kojem je Hodkinov limfom dijagnosticiran u listopadu prošle godine, kazao je da se raduje nastavku karijere.

Marin Čilić Marin Čilić preokretom do pobjede nad iskusnim Španjolcem, dalje ga čeka treći na svijetu divider

On je za reprezentaciju Walesa odigrao 21 utakmicu, a za Bournemouth 90 od 2018. kada mu se priključio iz Sheffield Uniteda.

"Prošli sam tjedan razgovarao sa svojim liječnikom koji je proučio moje zadnje nalaze. Presretan sam što mogu reći da je liječenje bilo uspješno i da mogu reći da više nemam rak", kazao je Brooks.

"Uzbuđen sam da počnem putovanje natrag do potpune spremnosti i da nastavim svoju nogometnu karijeru. Odlučan sam raditi naporno mjesecima unaprijed i jedva čekam da budem tamo", dodao je.

gol expired Određeni suci za dva velika ovotjedna HNL derbija divider

Drugoligaš Bournemouth pokušat će osigurati povratak u prvu ligu današnjom utakmicom protiv Nottingham Foresta. Bournemouth je trenutačno na drugom mjestu koje automatski vodi u prvu ligu sa 82 bodova, tri više od trećeplasiranog Nottingham Forestam, dva kola prije kraja prvenstva

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider