Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki projekt

Beckham nagovijestio da ide po Messija ili Ronalda: ''Ne vidim da se tu završava za njih''

Bivša nogometna zvijezda i vlasnik novog kluba u MLS-u Inter Miamija, David Beckham, ozbiljno razmišlja da proba dovesti Lionela Messija ili Cristiana Ronalda.

David Beckham (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Legendarni engleski nogometaš David Beckham nagovijestio je kako će pokušati dovesti Lionela Messija ili Cristiana Ronalda u Inter Miami.

Bivši vezni igrač Manchester Uniteda i Real Madrida trenutno je suvlasnik i predsjednik kluba sa sjedištem na Floridi, a koji će debitirati u MLS-u 2020. godine.

Inspirirani Beckhamovim prelaskom u LA Galaxy 2007. godine, nekoliko europskih zvijezda preselilo je u Ameriku pri kraju svojih karijera. Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney i Bastian Schweinsteiger su među najpoznatijim imenima koja trenutno igraju u MLS-u, a Beckham nije isključio mogućnost da to isto napravi s jednim od dvojice najboljih nogometaša današnjice.

''Svatko ima svoju listu želja, svi to rade, ali ako pogledate kako Leo i Cristiano još uvijek igraju, čak i ako mislite da je to kasnija faza njihove karijere, ne vidim da se tu završava za njih'', rekao je bivši kapetan engleske reprezentacije.

Ronaldo, koji je nedavno hat-trickom srušio Atletico Madrid i pomogao Juventusu da prođe u četvrtfinale Lige prvaka, ugovorom je vezan u Torinu do 2022. godine, dok je Messi pod ugovor s Barcelonom još dvije godine. A Beckham ne gubi nadu da će barem jednu od superzvijezda nagovoriti da se pridruži njegovom projektu u Miamiju.

Veliki remont u Realu: Zvijezda na odlasku i dug popis želja, što će biti s Kovačićem? Zinedine Zidane i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Varane i Vlašić (Foto: AFP) James Rodriguez (Foto: AFP) +3 Cristian Eriksen i Eden Hazard (Foto: AFP)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider