Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neuhvatljiv je!

Uhvati me ako možeš: Pogledajte kakve reflekse ima David Alaba! U vježbi se okušao i Ribery

Bivši suigrači iz minhenskog Bayerna okušali su se u zanimljivoj vježbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dugih deset godina u njemačkoj Bundesligi, David Alaba je rekao konačno zbogom bavarskom velikanu, Bayernu iz Munchena.

Kao slobodan igrač potpisao je za madridski Real na četiri godine te uzeo dres s legendarnim brojem četiri koji je dugi niz godina nosio, sada već bivši kapetan, Sergio Ramos.

Budući da se radi o polivalentnom igraču koji može pokriti nekoliko pozicija, od lijevog beka i krila do stopera, jasno je kako "kraljevski klub" polaže velike nade u austrijskog reprezentativca.

gol expired Špijunski skandal trese nogometni svijet: Prisluškivali jednog od najmoćnijih ljudi europskog nogometa? divider

Krasi ga brzina, ali i sposobnost obavljanja obrambenih zadataka bez pretjerane grubosti. Primjerice, u Bayernu nikada nije dobio crveni karton, a u deset godina skupio je tek 18 žutih kartona.

A koliko dobre reflekse ima, najbolje otkriva jedan videozapis s priprema za novu sezonu. Naime, Alaba se okušao u jednoj vježbi u kojoj je cilj izbjeći što je više moguće plastičnih čunjeva.

U zanimljivoj vježbi okušao se i legendarni Franck Ribery koji je trenutno slobodan igrač. Iako ima 38 godina, još uvijek ne misli objesiti kopačke o klin.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider